Šta Filip Plajn radi u Beogradu: Bogati dizajner doputovao je privatnim avionom i obilazi samo luksuzna mesta! (FOTO)

22.03.2021

19:58 >> 22:29

0

Poslovne planove ostavio je za kasnije - dok uživa u lepotama koje ovaj grad pruža

Šta Filip Plajn radi u Beogradu: Bogati dizajner doputovao je privatnim avionom i obilazi samo luksuzna mesta! (FOTO)
Copyright Filip Plajn Profimedia

Modni dizajner Filip Plajn doputovao je u Srbiju privatnim avionom i uživa u svim lepotama Beograda, dobroj hrani i samo luksuznim postorima.

– Ovo je najlepši restoran u Srbiji, pogledajte ovo – pokazivao je on u okviru svojih storija, a kuvar je zatim otkrio da ga danas na stolu čeka rižoto sa belim lukom, a zatim i različite vrste jela sa mesom.

Filip Plajn Intagram screenshot

Prema pisanju stranih medija, inače, Plajn je trenutno u Beogradu jer je zainteresovan za saradnju sa jednom srpskom fabrikom tekstila. Sa druge strane, kako je poznato da svaki grad koji obiđe dobije i svoju modnu radnju s njegovim imenom – pojedinci očekuju veliku investiciju i u Srbiji, kao što je to bio slučaj od Tokija do Los Anđelesa.

Filip Plajn Intagram screenshot

Podsetimo, Filip Plajn napravio je prve dizajnerske korake osmišljajući luksuzne krevete za pse. Svojevremeno, svom ljubimcu je napravio neviđeni ugođaj, jer nije bio zadovoljan stvarima koje su radnje u tom trenutku nudile. Sebe opisuje kao čoveka koji „samo prati svoj san”, uvek preterujući i bez izvinjavanja.

Vremenom, prozvali su ga „Donaldom Trampom modnog sveta”, koji ne žali ni vremena ni para kada radi na novim projektima.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike