Džekman završio na terapiji zbog majke! Tri decenije im je trebalo da progovore posle drame, ali „ožiljci" nikako da zarastu!

20.12.2022

06:45

0

Grejs je bila napustila celu porodicu i vratila se iz Australije za Britaniju kada je Hju imao osam godina

Džekman završio na terapiji zbog majke! Tri decenije im je trebalo da progovore posle drame, ali „ožiljci" nikako da zarastu!
Hju Džekman - Copyright Profimedia

Hju Džekman je otkrio kako je nedavno počeo da odlazi na terapije ne bi li bolje razumeo svoju prošlost, ali se i približio ljudima koje voli. Rešen je da zaleči sve rane iz detinjstva koje mu je naneo naprasni odlazak majke Grejs iz njegovog života, kada mu je bilo tek osam godina.

- Pomaže mi sve to. Svima nam je, kako se kaže, potrebno „puno selo ljudi" (dosta podrške okoline)... A terapeut mi je kao prijatelj pred kojim uvek mogu da se slomim, koji je izuzetno pametan, ali nije baš „deo ekipe", razumete šta hoću da kažem? - objašnjavao je on za magazin „WHO", čija se majka svojevremeno iznenada vratila iz Australije za Britaniju.

Hju Džekman, Profimedia
 

Izvesno vreme, Hju je kao dečak živeo u nadi da će se Grejs vratiti. Međutim, viđali su se „možda jednom godišnje", dok konačno oko 12, 13. godine nije shvatio da „nema nazad". To je, kaže, izuzetno uticalo na njegove dalje odnose u životu.

Sada, kako je počeo da se bavi svojim traumama, oseća da se opustio i da „sve postaje bolje i bolje".

Detalji

Kada se Grejs vratila za Englesku, Hjuov otac Kristofer postao je deci i otac i majka. Međutim, pošto se par razveo, ćerke Zoi i Sonja otišle su u Englesku da žive s majkom. Džekman i njegov brat Ijan ostali su u Sidneju.

- Ozbiljna je to trauma - naglasio je glumac, koji je tek posle oko tri decenije uspeo da izgladi odnose s majkom.

 

 

Trenutno, aktivno se bavi problemima i strahovima koje je njen odlazak prouzrokovao, u nadi da će ih se konačno rešiti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike