Janina ćerka nosi istu haljinu kao Karleuša, vrednu čak 3.500 evra, a ovaj luksuz joj je poklon! (FOTO)

12.07.2021

07:15 >> 22:46

0

Pevačica je za 24sedam otkrila za koju priliku je njena petnaestogodišnja mezimica ponela kreaciju Filipa Plajna, kao i zašto je pušta da se modira, ali ne

Janina ćerka nosi istu haljinu kao Karleuša, vrednu čak 3.500 evra, a ovaj luksuz joj je poklon! (FOTO)
Copyright 24sedam/ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Jana Todorović objavila je ponosno fotografije svoje ćerke

Kristine Džulijet, koja je nedavno završila osmi razred, a osim što se na prvi pogled vidi da je lepotu povukla na majku, i njen stajling privukao je veliku pažnju.

Pevačicina naslednica obukla je identičan model haljine kao i Jelena Karleuša, kada je bila gost na promociji albuma Suzane Jovanović. Lepršavu i izazovnu haljinu, kreatora Filipa Plajna, JK je platila čak 3.500 evra, prema evidenciji stranice njenih fanova – jkslookbook.

Kristina Džulijet i Jelena Karleuša, 24sedam/ATA Images/cristina_julian_t

Iako nema još punih 16 godina, Kristina je na poklon dobila ovaj skupoceni odevni komad, a taj trenutak ovekovečila je i Jana, koja nam je otkrila otkud njena ćerka u ovakvoj eleganciji.

– Ponosni smo i suprug i ja na našu Kristinu. Išla je na jedan 18. rođendan, a ta haljina joj se dopala i deda ju je častio i kupio – rekla je Todorovićeva za 24sedam, a onda smo je upitali da li je puštaju da izlazi.

– Ne, nikako. To držimo pod kontrolom (smeh). Strogi smo po tom pitanju, nema kafića, izlazaka, iako se to po njenoj haljini ne bi reklo – našalila se pevačica, te objasnila da joj dozvoljavaju za svoju dušu da se dotera, ali da je u tim godinama nephodno decu pravilno vaspitati.

Ispod Janine objave nizali su se komplimenti, ali najviše oni gde su pevačici odali priznanje da je Kristina preslikana mama.

– Lepotica! Kao da gledam Janu iz 2000. godine – glasio je jedan od komentara.

Ono što je zanimljivo i što malo ljudi zna, jeste da je Jana ćerku rodila u Americi i to u Las Vegasu, zbog čega i nosi dva imena.

– Muž mi je skoro otkrio da je njegova prva ljubav bila Grkinja i da se zvala Kristina. On je želeo da se naša ćerka zove Kristina jer mu se dopada to ime. A Džulijet je srednje ime jer se rodila u Americi i tata je hteo da ima neko umetničko ime. Ali to stoji samo u pasošu – ispričala je Jana pre oko tri godine.

Podsetimo, pevačicin svekar i deda njene ćerke je Sveta Todorović, koji u Minhenu i Beogradu ima imperije. Takođe, on poseduje i velelepni dvorac u Postbauer-Hengu, u blizini Nirnberga u Nemačkoj, a o kom su mediji nedavno pisali.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike