Kakav je Hari Stajls privatno - otkriva njegova majka! En Tvist, bez dlake na jeziku: Čim uđe u kuću, prvo ovo uradi! (FOTO)

09.04.2023

23:40

0

Kad se kamere isključe, „ide neka sasvim druga pesma"

Kakav je Hari Stajls privatno - otkriva njegova majka! En Tvist, bez dlake na jeziku: Čim uđe u kuću, prvo ovo uradi! (FOTO)
Hari Stajls - Copyright Profimedia

Hari Stajls je u februaru oduvao tek 29 svećica, a već je jedan od najpoznatijih muškaraca na svetu. Protekle godine, izračunato je kako je zbog svojih albuma, koncerata, saradnji s brendovima... „Uzeo" oko 116 miliona funti, pa zbog toga i „titulu" najbogatije zvezde ispod tridesete u Britaniji.

Međutim, kada se kamere isključe, prema rečima njegove majke En Tvist u intervjuu koji je nedavno dala za „Daily Mail", ništa se nije promenilo. Stajls poseduje niz čak i „vintidž" automobila, kuće u Londonu, Njujorku, po Kaliforniji, ali obožava da boravi u porodičnoj koja se nalazi u Češiru i prvo što uradi kad tamo uđe - odlazi da vidi šta ima u frižideru.

- Ništa njega posebno ne odvaja od bilo kog drugog sina na svetu, da tako kažem. Nije se promenio, slava ga nije „ponela" - tvrdi En, koja je Hariju u svemu što radi ogromna podrška.

- Izuzetno sam ponosna i na njega i na njegovu sestru. Na to kakvi su ljudi postali. Vredni su, lepo vaspitani, dragi i, znam da je to kliše, ali dok su oni srećni, onda sam i ja - objasnila je pevačeva majka, koja napominje da njegova česta putovanja i boravci u Americi nisu uticali na porodičnu dinamiku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Twist (@annetwist)

 

- Veoma smo vezani, viđamo se kad god možemo - sa zadovoljstvom je istakla ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike