Nući bez pardona o Desingerici: Sve je ovo ogledalo vremena u kom živimo

11.09.2023

22:51

0

Panić kaže da je u svetu muzike bilo i mnogo gorih gestova na sceni

Nući bez pardona o Desingerici: Sve je ovo ogledalo vremena u kom živimo
Igor Panić Nući - Copyright M.M./ATAImages

Mihajlo Veruović Vojaž i Igor Panić Nući organizovali su žurku povodom predstojećeg solističkog koncerta zakazanog za 6. oktobar u Hangaru Luke Beograd pod nazivom „Nucci x Voyage & friends: Balkan Daje Sve”.

Osim aktuelnosti i informacija o koncertu Nući i Vojaž su govorili i o svim aktuelnostima u svetu estrade, pa tako i o kontroverznom reperu Dragomiru Despiću, poznatiji pod umetničkim imenom Desingerica koji je izazvao gnev javnosti zbog nedoličnog ponašanja na nastupima, kada je publiku udarao patikom po glavi, gurao im noge u lice i polivao ih alkoholom. 

Brojne javne ličnosti su takođe protiv ovakvog načina ponašanja, a o svom kolegi, jasan stav je imao i Igor Panić Nući.  

ATAImages/Antonio Ahel
Dragomir Despić Desingerica

- Ja možda nisam merodavan da dajem odgovor na to pitanje, jer sam toliko duboko u ovom poslu da shvatam šta se tu događa, mislim da je to samo ogledalo vremena u kojem živimo i da prosto mnogo brzo živimo, generacije se menjaju i to nije nešto što je nametnuto, čist je izbor - istakao je Nući, pa nastavio:

M.M./ATAImages
Igor Panić Nući

- Ljudima to može da se svidi ili da se ne svidi, ja ne kažem da je to dobro ili loše, ali jasno mi je što se tu događa i u istoriji kad je bio hevi metal, pank, rok izvođači su radili mnogo gore stvari na bini i mislim da čarape i patika nije toliki problem. Jasno mi je što su ljudi zgroženi, jasno mi je i zašto je to popularno, to je ogledalo vremena u kojem živimo i meni je sve tu apsolutno jasno - rekao je Nući. 

Bonus video: 

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike