Kako je Desingerica izgledao dok je igrao košarku: Umesto tetovaža, mišići (VIDEO)

11.09.2023

18:20

0

Reper je svojevremeno bio veoma aktivan sportista

Kako je Desingerica izgledao dok je igrao košarku: Umesto tetovaža, mišići (VIDEO)
Dragomir Despić Desingerica - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Kontroverzni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica pre nego što je počeo da se bavi muzikom bio je sportista, a sada su na društvenoj mreži Tik Tok isplivale fotografije koje pokazuju kako je Despić izgledao dok je igrao košarku za Partizan.

Antonio Ahel/ATAImages
Dragomir Despić Desingerica

 

Naime, kako je Desingerica ranije priznao, priča o košarci mu je bolna tema, jer je zbog ozbiljne povrede morao da odustane od svojih snova. Dok se bavio sportom nije imao tetovaže i bio je nekoliko kilograma mršaviji. 

Na fotografijama u snimku se vidi kako Dragomir na terenu u dresu pomenutog kluba daje koš i trči za lopom, dok su mu ruke u mišićima.

 

 

Podsetimo, Despićeva velika ljubav je košarka, a kao mladić je igrao u brojnim klubovima, a između ostali u Zvezdi i Partizanu. 
- Voleo sam košarku, volim je i danas. To mi je baš, onako, jedna rana, bajo. Bežim od tog terena, te košarkaške lopte, to mi je baš bolna tema - rekao je Desingerica, te jedva zadržao suze: 

- Doskočio sam, imao sam veliki odraz, kao skakavac, i da li premor, ne znam, kako sam doskočio, meni se noga polomila do parketa. Godinu dana nisam hodao, bio sam dva meseca u bolnici. Tada sam imao 19 godina - rekao je on u podkastu Informera.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike