Nucci & Voyage otkrivaju SPECIJALNE GOSTE na SOLISTIČKOM KONCERTU u HANGARU!

23.08.2023

11:37

0

Neka od imena su Zera, Crni Cerak & Lacku, Corona, Rimski, Popov, Henny

Nucci & Voyage otkrivaju SPECIJALNE GOSTE na SOLISTIČKOM KONCERTU u HANGARU!
Copyright Promo

Do događaja koji će redefinisati industriju zabave i pomeriti granice aktuelne muzičke scene čitavog regiona - prvog solističkog koncerta Nucci-ja i Voyage-a, ostalo je nešto više od mesec dana, a sada su poznata i prva imena regionalnih trep senzacija koja će se neprikosnovenom dvojcu priključiti na sceni.

Zera, Crni Cerak & Lacku, Corona, Rimski, Popov, Henny, Desingerica x Pljugica, Gazda Paja i Sajfer, samo su neki od superzvezda novog muzičkog talasa koji će već najavljeni spektakl u PETAK 06. OKTOBRA u HANGARU Luke Beograd pod nazivom "Nucci x Voyage & friends: Balkan Daje Sve", pretvoriti u kultnu beogradsku priču i iskustvo koje će nadmašiti aktuelne okvire urbane muzike, ne samo prestonice, već čitavog regiona.

ATAImages/ Antonio Ahel
Vojaž i Nući

Najsavremenija audio-vizuelna produkcija, uz nastupe najvećih idola trep muzike koji će 06. oktobra pokoriti Beograd, postaviće nove standarde u industriji zabave, donoseći njenu revoluciju i potpunu transformaciju.

Ulaznice za koncert Nucci-ja i Voyage-a dostupne su putem sajta efinity.rs, besplatne aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat), na blagajnama Štark Arene i Doma omladine Beograda, kao i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike