Maja Marinković se gledala sa Nućijem, a sad otkriva detalje tog susreta: Primetili smo se na nastupu, super je lik...

02.08.2023

16:03

2

I on je priznao da mu je starleta zgodna

Maja Marinković se gledala sa Nućijem, a sad otkriva detalje tog susreta: Primetili smo se na nastupu, super je lik...
Maja Marinković i Igor Panić Nući - Copyright Pexels/Antonio Ahel/ATA Images

Maja Marinković obožava pesme trepera Igora Panića Nućija, a kako je nedavno bila i na njegovom nastupu počele su glasine da su bacili oko jedno na drugo.

Pošto su mnogi nagađali da li se uopšte poznaju, starleta je sada otkrila šta se desilo pri njihovom viđanju, s obzirom na to da je i sam Nući istakao da su se "te noći gledali".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NUCCI (@nucciovde)

 

- Ja nju ne poznajem, nismo se čak ni upoznali tada, više smo pogledom iskomunicirali. Zgodna je, džaba joj to ako... Nisam je upoznao, sve sledi nekim upoznavanjem i drugim stvarima, ne može na prvu. Možda joj je džaba što je zgodna, a možda i plus - ispričao je tada u Budvi, a sada je Marinkovićeva, takođe, rekla nešto o tom susretu, ali i udvaračima generalno.

- Moram ti priznati da imam svarno dosta udvarača. Bilo mi je čudno da ih nemam, jel? Ali sam trenutno slobodna, iskreno prija mi sloboda. Imam neki svoj mir u glavi, družim se, provodim vreme sa dragim ljudima i to je nešto što me čini srećnom - poručila je Maja za Pink.rs, a onda rekla šta misli o Nućiju.

 

 

- E, pa ja sam bila na njegovom nastupu, obožavam njegove pesme i on je po meni jako super lik. Ne, ni ne poznajemo se privatno. Primetili smo se na nastupu i o njemu imam sve najlepše da kažem. Ali ne poznajem dečka, tako da stvarno ništa nije postojalo više od tog gledanja - tvrdi starleta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike