Nemanja Stevanović doživljavao vršnjačko nasilje: Nije mi bilo prijatno, smejali su mi se zbog toga!

11.09.2023

14:06

0

Pevač ovu situaciju i dan-danas dobro pamti

Nemanja Stevanović doživljavao vršnjačko nasilje: Nije mi bilo prijatno, smejali su mi se zbog toga!
Nemanja Stevanović - Copyright ATAImages/M. M.

Nemanja Stevanović, komentarišući današnju muziku, scenu, trendove u jednoj emisiji, dotakao se i vršnjačkog nasilja koje je doživljavao kao mlađi, pa toga koliko mu je bilo teško da se sa istim izbori.

– Zaista ima dobrih pesama, ima i budalaština. Ne sviđa mi se motiv danas, svi pevaju o drogama, alkoholu, skupim kolima, nabrajaju marke... To je toliko površno, ali klinci se za to hvataju – počeo je Nemanja u emisiji „Bez filtera sa Sarom Miom", pa nastavio:

„Sećam se..."

– Uči ih pogrešnim vrednostima. Misle da je to sve u životu. To je počelo još kada sam ja bio klinac, kada se nosio „er maks". Imao sam situaciju, nisam imao original patike, imao sam neke. Bio sam na moru i smejali su mi se, nije mi bilo prijatno. Pokušali su moji da mi objasne da to nije važno i ja sam to znao, ali opet će mi se smejati i onda su mi kupili „najke" i bio sam bitan. Sećam se, celu noć sam ih gledao kada sam ih dobio – prisećao se on.

Inače, Stevanović se u medijima ne pojavljuje posebno često, a i svoj posao obavlja bez mnogo pompe, evo zašto:

– Svoj posao gledam kao posao, ne živim svoj posao. Odradim onako kako mislim da treba, kada se nastup završi posao se isključuje, zaboravlja se na to i vraća se u dom...

Nemanja Stevanović, 24sedam/M. M.
 

- Ja u svojoj kuće ne pričam o poslu, pričamo o nekim lepim, drugim stvarima, trudimo se da bude zdrava porodica – zaključio je Stevanović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike