Isprozivao Lukasa i bivše kolege iz "Granda" da nemaju hitove: Nemanja Stevanović bez dlake na jeziku!

19.01.2022

20:06

0

Da li će ovo izazvati nove "ratove na estradi" ili mu neće zameriti?

Isprozivao Lukasa i bivše kolege iz "Granda" da nemaju hitove: Nemanja Stevanović bez dlake na jeziku!
ATAImages/Antonio Ahel

Nemanja Stevanović pripada jednoj od prvih generacija "Zvezda Granda", popularnog takmičenja, a tokom vremena se dosta povukao u ilegalu.

No, pri prvom pojavljivanju u jednoj emisiji posle dužeg vremena, on je rekao kako njegove kolege nemaju hitove u poslednje vreme, a posebno je pomenuo Acu Lukasa.

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Darko Lazić je uspeo posle nekoliko godina. Sloba Vasić je imao pesmu "Anonimna" i to je to. Teško je da ubodeš i sledeću pesmu da bude hit i da bude snažna. Nekome se posreći. I sa albumima je mnogo teško - započeo je Nemanja izlaganje u "Grand magazinu", a onda dodao:

- Mnogi su jaki pevači izbacili albume u zadnje vreme, pa ne čujem da se te pesme negde vrte. Evo, Aca Lukas, nema hitova kao što je imao pre, a ima ih koliko hoćeš odranije - rekao je Nemanja, pa nastavio:

- Autori imaju ozbiljnu krizu, pevači imaju krizu. Ne znaju gde će i šta se. Sve se izmešalo. Ima mnogo pevača, svaki drugi dan izlazi neka nova pesma. Ja sam bio u "Zvezdama Granda" pre 16 godina. Ova današnja omladina da li uopšte i zna ko sam ja?! Zna, ali ne u onoj meri kao kada smo bili na "Grandovoj" sceni.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Da li će mu Lukas i ostale kolege zameriti na ovim izjavama ostaje da se vidi.

Bonus video:

24sedam TV

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti