Pomirili se Jovana i Srđan: Uputila mu poruku povodom njegovog angažmana na Pinku! Preseče me kad sam videla... (FOTO)

08.09.2023

10:33

0

Sada je on voditelj Jutarnjeg programa na TV Pink

Pomirili se Jovana i Srđan: Uputila mu poruku povodom njegovog angažmana na Pinku! Preseče me kad sam videla... (FOTO)
Srđan Predojević i Jovana Joksimović - Copyright Instagram printscreen/jjovanajoksimovic

Jovana Joksimović i Srđan Predojević, bili su dugi niz godina voditeljski tandem, najpre na RTS-u, TV Pink, a zatim i na Prvoj televiziji, a osim karijere koju su zajedno gradili, gradili su i prijateljstvo i kumstvo. 

Međutim, postojali su navodi da među nekadašnjim saradnicima došlo do razmirica, te da mu nije čestitala rođendan, a ako je suditi prema najnovijoj objavi Joksimovićeve, oni su izgladili odnos. 

Kako je Srđan dobio sada ponovo svoj stari termin i vratio se na jutarnji program nakon odlaska koleginice Irine Vukotić, njegova kuma i dugogodišnja saradnica Jovana Joksimović mu je uputila podršku. 

Instagram printscreen/jjoksimovic
Jovana Joksimović uputila podršku Srđanu Predojeviću

 

- Lepo je videti Srđana Predojevića u dobrom starom terminu. Preseče me kad sam videla džingl - nema dobrog dana bez dobrog jutra! Nekada je nastavak bio - Jovana i Srđan. Ali to što ne radimo zajedno, ne znači da u naslov emisije ne možeš da uvrstiš i imena divnih devojaka Milice i Sare koje rade sa tobom. Voli te kumica - napisala je Jovana u svojoj objavi uz hešteg „Nisi sam”.

Podsetimo, Predojević je otkrio kakav novi angažman je dobio na TV Pink

- Govorim o jutarnjem programu, s tim što ću ja imati i četiri emisije na mojoj televiziji Vesti. Dakle, pet emisija nedeljno u okviru Pink medija grupe. Kada pričamo o jutarnjem na Pinku, radiću petak - ističe Predojević i otkriva da će tog dana u programu biti tri voditelja.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike