Prva ispovest Jovane Joksimović od odlaska sa Prve: Zašto je odustala od tužbe, o svađi sa Srđanom i saradnji sa mužem

02.12.2020

08:56 >> 15:50

0

Autor: Z. T.

Voditeljka je otkrila sve ono o čemu se spekulisalo mesecima, a zatim pričala i o novom angažmanu na televiziji Željka Joksimovića

Prva ispovest Jovane Joksimović od odlaska sa Prve: Zašto je odustala od tužbe, o svađi sa Srđanom i saradnji sa mužem
Copyright ATA Images / M. M.

Jovana Joksimović nije se oglašavala za medije od dana kad je napustila televiziju Prva, a sada je odlučila da prvi put progovori o tome šta gledaoci mogu da očekuju od nje, ali i koliku podršku joj je suprug Željko Joksimović dao, kao i o saradnji sa Srđanom Predojevićem.

– Moj muž i ja smo tim koji deli zajedničke snove, od kojih je jedan i ova televizija. A o snovima se ne pregovara. Ili ih imate, ili ih nemate, i to je jedini uslov koji vam je potreban. Mi ih imamo, i zato nam i ništa nije teško, pa ni dogovori – rekla je Joksimovićeva za “Blic”.

Jovana i Željko Joksimović ATAImages/Antonio Ahel

Lepa voditeljka priznala je kakvu ulogu suprug ima u njenoj karijeri, ali i u njenom životu.

– On učestvuje u kreiranju mog života, a samim tim i u svemu čime se u životu bavim. I to na najbolji mogući način: tu je da me podrži. Da stoji uz mene, ali i da učestvuje u svemu kad mu ja to zatražim. I tako je i sa ovim programom.

Nakon što su prestali da rad na TV Prva, Joksimovićeva je rešila da progovori o svom kumu i kolegi Srđanu Predojeviću i o tome da li će joj nedostajati pred kamerama.

– Naravno. On je neko sa kim sam otpočinjala dan, prvi moj sagovornik svakog jutra, životni prijatelj i sjajan partner. I biće mi neobično još jako dugo.

Srđan predojević i Jovana Joksimović; Printscreen Prva

– Tačno je samo to da smo nas dvoje imali potrebu da radimo nešto, svako za sebe. Tačno je i da nam se želje razlikuju, ali mislim da je to najnormalnija stvar na svetu, osim kada je se dohvate tabloidi. Tada sve što je tačno i uobičajeno postane skandal. Mogla bih reći da tabloidi uspevaju da od tačnog naprave više tačno, pretačno, skandalozno tačno, i skroz netačno. Na svu sreću, Srđanu i meni je naše obično tačno sasvim dovoljno.

Podsetimo, Jovana i Srđan zajedno su vodili jutarnji program na RTS-u, potom na Pinku, a poslednje dve godine na Prvoj, gde su sredinom septembra dobili otkaz.

PROČITAJTE I:

Srđan Predojević prekinuo tišinu: Ko bi odbio platu od 2.000 evra? Ne daj Bože nikome da u 49. ostane bez posla!

Adil Maksutović, za 24sedam: Narod je željan muzike i lepih koncerata

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike