Ovo su brat i sestra Srđana Predojevića: On je uspešan dizajner u Parizu i isti je voditelj, a ona je zanosna plavuša (FOTO)

21.12.2022

22:41

2

Voditeljev mlađi brat Ivan i te kako liči na njega i nosi bradu

Ovo su brat i sestra Srđana Predojevića: On je uspešan dizajner u Parizu i isti je voditelj, a ona je zanosna plavuša (FOTO)
Srđan Predojević - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Voditelj Srđan Predojević se početkom prošle godine vratio poslu na televiziji „Pink“, a iako je baš u ovoj medijskoj kući radio kao voditelj Jutarnjeg programa sa kumom Jovanom Joksimović, sada se oprobao u nečem sasvim drugom.

Naime, on je postao urednik novog televizijskog kanala ,,Vesti“ i svako veče u udarnom terminu vodi istoimenu emisiju koja se bavi svim društveno aktulenim temama. 

Antonio Ahel/ATAImages
Srđan Predojević

O svom privatnom životu retko govori, a na društvenim mrežama često objavljuje fotografije svojih angažmana, te su tako njegovi pratioci i uskraćeni da saznaju nešto više o njemu i njegovoj porodici. 

Malo je poznato da voditelj ima sestru Anu i mlađeg brata Ivana Predojevića koji radi kao dizajner i živi u Francuskoj, u Parizu, te tako i nemamo priliku da ga vidimo u srpskoj prestonici.

Ono što je evidentno jeste da braća i te kako liče, s tim što Ivan nosi bradu, dok je Srđan uvek obrijan.

Voditelj se pohvalio zajedničkom fotografijom na „Instagramu“, a svu pažnju ukrala je Srđanova sestra, koja je zanosna plavuša. 

- Brat Ivan, sestra Ana i najstariji brat - napisao je on u opisu fotografije sa bratom i sestrom. 

Inače, Srđan Predojević je 2014. godine oženio dugogodišnju devojku, uspešnu pravnicu Mirjanu Lazarević sa kojom ima dvoje dece.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike