Definitivno puklo prijateljstvo: Srđan Predojević prvi put progovorio o odnosu sa Jovanom Joksimović

28.07.2021

10:09 >> 12:19

0

Autor: Marija Mitić

Poznati voditelj nedavno je proslavio jubilarni 50. rođendan, a ovom prilikom otkrio je da li se čuo sa dugogodišnjom prijateljicom, kumom i saradnicom

Definitivno puklo prijateljstvo: Srđan Predojević prvi put progovorio o odnosu sa Jovanom Joksimović
Copyright Srđan Predojević i Jovana Joksimović 24sedam/ATAImages

Voditelj Srđan Predojević proslavio je jubilarni 50. rođendan sa svojom porodicom, suprugom Mirjanom, sinom Stefanom i ćerkom Sofijom. Iako su mnogi očekivali, a verovatno i sam voditelj, njegova kuma, dugogodišnja prijateljica i saradnica Jovana Joksimović nije mu uputila čestitku za rođendan, što samo svedoči o tome da oni više nisu u dobrim odnosima.

On je na konkretno pitanje o tome da li ga je Jovana pozvala i čestitala mu divan dan, odgovorio kratko:

Pročitajte još:

– Nije. Oko ponoći, standardno kao i svake godine, počele su da mi stižu poruke dragih ljudi. Zahvalio sam im i ponosno poručio da sam sada većinski vlasnik svog života. To je možda šala, ali primetio sam da je s godinama sve više onako kako ti hoćeš, a ne kako drugi žele – rekao je poznati voditelj za Story.

Srđan predojević i Jovana Joksimović; Printscreen Prva

Srđan je potom opisao kako je proslavio rođendan 17. jula sa svojom porodicom i rekao da klasične proslave sa prijateljima nije bilo.

– Slavili smo jedan sat, taman toliko koliko je bilo potrebno da se pojede roštilj u restoranu u blizini našeg stana (smeh). Došli smo zatim kući na po jedno parče moje omiljene torte s plazmom koju su mi Mirjana i Sofija pripremile, a popodne smo legli da se odmorimo, što je u mojim godinama neophodno – kaže Srđan i dodaje:

– Šalu na stranu, ali klasične proslave za prijatelje nije bilo, na prvom mestu zbog kovid mera, kojih se porodično svi pridržavamo, a tu je i odgovornost prema drugima. Zašto nekoga obavezivati da u doba korone bude okružen ljudima i stvarati mu osećaj nelagodnosti. Izričito sam supruzi i deci zabranio da mi ne prave žurke iznenađenja, tako da je taj dan protekao kao i svaki drugi – istakao je Predojević za pomenuti list.

Foto: TV Pink/ Jelena Simonović

Što se tiče rođendanskih želja, poznati voditelj ističe da mu nije potrebno više od onoga što sada ima.

– Nećete mi verovati, ali zaista ne postoji ništa novo što bih u ovom momentu poželeo. Porodičan sam čovek, zdravi smo svi, imamo krov nad glavom, supruga i ja radimo ono što nas ispunjava, šta mi više treba. Samo nek ostane ovako. Šta bih ja radio s milionom u banci, još jednim stanom ili dva. Najverovatnije bih poželeo još jedan, čime bih ušao u krug materijalnog nezadovoljstva u kojem se nalaze mnogi ljudi danas. Ne treba previše tražiti od Boga – priznaje Srđan.

Podsetimo, Jovana i Srđan bili su nerazdvojni voditeljski tandem dugi niz godina. Prvo su vodili jutarnji program na RTS – u, potom na Pink televiziji, a zatim su prešli na Prvu, gde su u novembru prošle godine dobili otkaz zbog, kako se tada pisalo, grubog kršenja radne discipline.

Printscreen/Youtube, Anastasija Ražnatović

Kako su preneli domaći mediji, kumovi Jovana i Srđan tada su dospeli u razmirice i nesuglasice jer su prvobitno odlučili da tuže ovu televiziju, međutim, Jovana je od tužbe odustala i navodno zahvaljujući svom suprugu Željku Joksimoviću, postigla dogovor sa televizijom o sporazumnom raskidu ugovora, za šta je, navodno, dobila određenu svotu novca. Jovana o tome navodno nije obavestila Predojevića, zbog čega je došlo do raskola prijateljstva.

– I za otpremninu koju pominjete i za Jovanino odustajanje od tužbe, najbolje je da nju pitate. Nije pristojno da ja govorim u tuđe ime. Što se tiče ostalih tema, ja ne bih komentarisao – rekao je tada kratko Srđan za domaće medije.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike