Srđan Predojević potvrdio da se vraća na Pink: Otkrio detalje ugovora sa Mitrovićem!

29.08.2023

13:10

1

Voditelj će posle pet godina opet voditi jutarnji program

Srđan Predojević potvrdio da se vraća na Pink: Otkrio detalje ugovora sa Mitrovićem!
Srđan Predojević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Srđan Predojević vraća se na TV Pink i u jutarnji program, potvrdio je voditelj koji je nekada zajedno sa svojom kumom Jovanom Joksimović radio u ovoj medijskoj kući - "Jutro sa Jovanom i Srđanom".

On je najpre objasnio da ne zna ništa oko odlaska Irine Vukotić, te je odgovorio na pitanje da li se čekalo da ona napusti TV Pink kako bi on zauzeo njeno mesto.

Dogovorio se pre mesec dana

- Zaista ne znam ništa o tome, ja tu informaciju nemam. Mene su zvali sa televizije Pink i ponudili mi, za sada, jedan dan u nedelji. To sam sa velikim zadovoljstvom prihvatio. U sebi sam odjednom prepoznao veliku želju da se vratim, iako, da budem iskren, nisam nešto razmišljao o tome - kaže on i istče da se vraća u staro okruženje, gde je radio čitavih sedam godina.

On navodi da je postogao dogovor pre četiri nedelje, te da je odmah ušao u pripreme, kao i da će imati potpuno novi prostor za televitijski program na kom će raditi.

ATAImages/Antonio Ahel
Otišla sa TV Pink: Irina Vukotić

- Govorim o jutarnjem programu, s tim što ću ja imati i četiir emisije na mojoj televiziji Vesti. Dakle, pet emisija nedeljno u okviru Pink medija grupe. Kada pričamo o jutarnjem na Pinku, radiću petak - ističe Predojević i otkriva da će tog dana u programu biti tri voditelja.

Imaće dve koleginice

- Sa mnom će raditi koleginice Sara Stanković i Milica Damjanović. To su devojke koje sa mnom rade i na televiziji Vesti. To je taj naš tim, čak će biti i isti urednici. Studio je potpuno drugačiji u odnosu na sve do sada viđeno i samo je naš. Lep, pristojan, sveden... To nam je cilj i sa emisijama, takve da budu - dodaje voditelj za Telegraf, koji se ni na trenutak nije dvoumio da li da prihvati ponudu.

Amir Hamzagic/ATAImages
Dogovorili se pre mesec dana: Srđan Predojević i Željko Mitrović

On je zato odgovorio na pitanje da li se kaje jer je uopšte i odlazio sa televizike Željka Mitrovića.

- Ne razmišljam tako, zaista. Ne spadam u one koji se nešto kaju zbog poteza u prošlosti. Sve što sam radio doprinelo je izgradnji moje poslovne ličnosti, sve je uticalo samo na to da bolje razmišljam, pa verujem da će i ove. Ali, retko se dešava da čovek pristane već u prvoj rečenici, kada te neko pozove, da ti odmah kažeš "da". U trenutku sam osetio da mi se to baš radi i da će me ispuniti, što je mnogo velika stvar. Imam tu sreću da u životu zaista radim posao koji volim. Pored porodice i da su ti deca živa i zdrava, zar ima većeg zadovoljstva od toga da radiš ono što voliš?

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike