Tamara Milutinović na pragu porođaja! Pevačica otkrila kakvo će ime dati naslednici

01.09.2023

20:17

0

Kroz nekoliko sati stiže beba

Tamara Milutinović na pragu porođaja! Pevačica otkrila kakvo će ime dati naslednici
Tamara Milutinović, Darko Jevtić - Copyright 24sedam/D. B.

Pevačica Tamara Milutinović je na pragu porođaja. Naime, ona je podelila sa pratiocima na Instagramu niz fotografija koje su obeležile njenu trudnoću i najavila dolazak devojčice kojoj će dati ime Emilija

Naime, ako je suditi prema objavi na Instagramu, beba stiže u nekoliko narednih sati, a budući mama i tata su nestrpljivi da je sačekaju. 

 

 

- Eto tako, stigli smo do kraja... Kraja, ali i najlepšeg početka... Možda neću osećati više one najlepše „leptiriće” u stomaku, ali ćemo ti ih tata i ja na dlanu donositi celoga života. Emili... Čudo naše - napisala je Tamara uz niz fotografija na kojima sa trudničkim stomakom. 

Podsetimo, sve je spremno za dolazak devojčice, a budući mama i tata su već opremili kutak za bebu. Pevačica je nedavno priznala da je tokom trudnoće imala promene raspoloženja.

-  Imam promene raspoloženja, ali to sve kratko traje, normalno je. Prestala da radim u četvrtom mesecu, imala sam puno zakazanih nastupa, koji su bili daleko, rekli su mi doktori da nije pametno. Dosta sam radila, treba da uživam u ovom periodu i da dam sve od sebe da plod bude što zdraviji - zaključila je ona u maju.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike