Kako su se zavoleli Tamara Milutinović i Darko Jevtić: Ovo je njihova ljubavna priča (FOTO/VIDEO)

26.04.2023

08:30

1

Fudbaler je zaprosio pevačicu pre dva meseca, a juče su izgovorili jedno drugom sudbonosno "da"

Kako su se zavoleli Tamara Milutinović i Darko Jevtić: Ovo je njihova ljubavna priča (FOTO/VIDEO)
Darko Jevtić i Tamara Milutinović - Copyright Instagram printscreen/tamaramilutinovic

Pevačica Tamara Milutinović i fudbaler Darko Jevtić su se upoznali putem društvenih mreža, ne sluteći da će se to poznanstvo i dopisivanje završiti veridbrom i brakom. Jurio ju je mesecima, a pala je na njegov šarm. 

- On je meni slao snimke nekih pesama mojih... Bio je uporan, jurio me je mesecima, saznao je u kom sam restoranu tog momenta kad je došao u Beograd i došao (je) na to mesto. Ko god da nas je video, rekao nam je da smo par za primer. Već posle 15 dana smo počeli da živimo zajedno - kazala je pevačica tada. 

Tamara je putem društvene mreže Instagram podelila njihovu ljubavnu priču i sve romantične momente koje su prošli - kako se smeju, grle, ljube, putuju zajedno. 

Podsetimo, Jevtić je verio Tamaru na dan svog rođendana, kada je ona njemu priredila iznenađenje, a on nju darovao vereničkim prstenom. Pevačica i fudbaler čekaju dete, što ih oboje veoma raduje. Par planira i gala svadbeno slavlje koje će trajati tri dana, a planirano je na leto iduće godine.

- Ne mogu da opišem svoju sreću. Htela sam da to bude Darkova posebna noć, a on je uspeo da je pretvori u moju. Presrećna sam, ali i dalje pod utiskom jer mi još uvek ne dolazi do glave da smo vereni. On je ljubav mog života, čovek koji me usrećuje svakog dana i zaista sam zahvalna na tome što ga imam pored sebe - rekla je pevačica i dodala:

- Moram da proslavim prsten kako dolikuje, pa ću onda natenane da razmišljam o burmi. Ne bismo imali problem sutra da se uzmemo na nekom ostrvu, ali idemo korak po korak. Nema sumnje da ćemo napraviti feštu kada dođe vreme za to i da će nam svadba trajati tri dana - kazala je Milutinovićeva kada ju je Darko zaprosio.

Njih dvoje su se juče venčali na salašu u Novom Sadu, a prisustvovali su samo porodica i najbliži prijatelji. Očekivano, među njima je bilo i pripadnika estrade, poput Andreane Čekić, Ivane Pavković, Aleksandre Mladenović i Ljube Perućice.

Zanimljivo je da su na venčanju organizovali i otkrivanje pola bebe, s obzirom na to da je Tamara u drugom stanju. U trenutku kada je mali avion preleteo iznad njihovih glava, on je ispustio dim roze boje, pa je to bio znak da će budući roditelji dobiti ćerku. 

Kako izgleda ljubavna priča Tamare i Darka pogledajte u narednom video-snimku.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike