Tamara Milutinović otkrila šta ju je inspirisalo za ime ćerke, pa se osvrnula na trudnoću: Krila sam jer sam znala šta može da se desi

04.05.2023

13:07

0

Fudbaler i pevačica su imali intimno venčanje pre nekoliko dana, koje su organizovali u potpunoj tajnosti

Tamara Milutinović otkrila šta ju je inspirisalo za ime ćerke, pa se osvrnula na trudnoću: Krila sam jer sam znala šta može da se desi
Tamara Milutinović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Tamara Milutinović se nedavno udala za svog izabranika Darka Jevtića, sa kojim čeka dete.

Kako su saznali na dan intimnog venčanja, njih dvoje će dobiti devojčicu, a pevačica otkriva da je namerno skrivala trudnoću, iako je došla već do šestog meseca.

- Krila sam i trudnoću, slobodno sada mogu da kažem da sam u šestom mesecu. Vrlo dobro znam šta može da se piše i šta se sve izvuče iz konteksta, prosto mi to nije bilo potrebno. Želela sam neki mir, stvarno se zahvaljujem svim medijima koji su ispoštovali naš dan, zahvalna sam stvarno na tome i odužiću se nekom drugom prilikom – rekla je ona.

Tamara se osvrnula na venčanje, te istakla da je sve bilo onako kako je maštala.

- Venčanje je bilo prelepo, bajkovito, baš onako kako smo zamislili i kako smo planirali i kako sam kao mala maštala. Ja volim prirodu i prosto sam želela tako da se udam, da mesto liči na Toskanu, a taj salaš zaista liči – kazala je pevačica i otkrila ko je bio najveseliji tog dana:

- Sada kada sam sumirala sve utiske, mladoženja je bio najveseliji. Ja sam onako želela da ispoštujem sve goste, malo sam i odmarala, želela sam sve da ispratim kako treba.

ATAImages/ Antonio Ahel
Tamara Milutinović

Na kraju je Tamara otkrila da je inspiraciju za ime deteta sa suprugom dobila gledajući nemačku reklamu.

- Odabrali smo, ali nećemo još da otkrivamo, neka ostane tajna još malo. Zajedno smo se dogovorili oko imena, to je bilo spontano. Gledali smo neku nemačku reklamu, izgovorili su to ime, ja sam rekla vau kako se niko kod nas nije setio do sada – zaključila je Tamara za Grand.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike