Tamara Milutinović se zbog trudnoće odrekla svih poroka! Bekvalčeva je u pravu: Lakše je ostaviti muža, nego cigarete (VIDEO)

03.06.2023

08:45

0

Pevačica ističe da je prioritet beba

Tamara Milutinović se zbog trudnoće odrekla svih poroka! Bekvalčeva je u pravu: Lakše je ostaviti muža, nego cigarete (VIDEO)
Tamara Milutinović, Darko Jevtić - Copyright 24sedam/D. B.

Pevačica Tamara Milutinović i njen suprug Darko Jevtić će uskoro dobiti devojčicu kojoj će dati ime Emilija. Buduća mama otkriva da se zbog trudnoće njen život umnogome promenio, ali da ona i fudbaler jedva čekaju da se ostvare u najlepšoj životnoj ulozi. 

Kako je istakla, Tamara se odrekla svih poroka. 

- Izašla iz kuće trudnica, super sam. Nema više đuskanja, malo više presedim, nema više alkohola, cigareta. Morala sam da izbacim sve poroke, borim se protiv mog najvećeg poroka - nikotina. Mislim da je najbitnije da plod bude zdrav. Teško mi je bez cigareta, ali zna se šta je najbitnije. Saglasna sam sa Natašom, lakše je ostavljati muža, nego cigarete (smeh), ali ipak, ovo je prioritet života. 

24sedam/D. B.
Tamara Milutinović, Darko Jevtić

Lepe vesti o trudnoći je prvo otkrila svom prijatelju Urošu Živkoviću. 

- Da sam trudna sam prvo rekla Urošu Živkoviću, mislim da sam bila u petoj nedelji kada sam mu rekla, a posle njega i Kaći. 

 

- Darko se nimalo ne plaši dolaska bebe, sve će biti spontano. On to jedva čeka, i pre nego što sam ja ostala u drugom stanju. 

- Da li sam zahtevna trudnica? Uh, pa to ne znam, to morate da pitate njega, mada ja mislim da nisam. 

24sedam/D. B.
Tamara Milutinović, Darko Jevtić

- Mislim da manje ljubomorišem nego ranije. Sada imam partnera zbog kog nemam potrebu da ljubomorišem, prosto mi ne daje razlog za to. Baš sam lagana sada - kazala je Tamara. 

Ceo intervju sa Tamarom Milutinović pogledajte u nastavku:

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike