„Svi grešimo, ali ja nemam konkurenciju!" Ana Nikolić u zagrljaju nepoznatog muškarca: Zaljubila sam se u fana koji fantastično laže! (FOTO)

28.08.2023

08:40

0

Pevačica je ovim potezom pokrenula pravu lavinu komentara

„Svi grešimo, ali ja nemam konkurenciju!" Ana Nikolić u zagrljaju nepoznatog muškarca: Zaljubila sam se u fana koji fantastično laže! (FOTO)
Ana Nikolić - Copyright ATAImages/M. M.

Ana Nikolić nema koga nije iznenadila objavivši fotografije za koje je ispozirala u zagrljaju s javnosti nepoznatim muškarcem. Ovime, pokrenula je šuškanja kako joj je to novi nečko, kao i da sa njim ima izvesnih problema, uzimajući u obzir potpise tih Instagram postova.

- Šta reći... Čekam da naprave tabletu za „selektivno gubljenje pamćenja..." Vaskrsenje mrtvih i život budućeg veka, amin! A gospodin sa slike je završio „bogosloviju", tako kaže. Ali svašta je on pričao...

- Osećam se potpuno ispravnom, jer sam bila verna i lojalna nekome ko to nije bio. Jer sam ga stvarno volela. Naravno da se osećam izdano, povređeno, glupo, jadno i bedno, samo zato što verujem. Zato što ja kažem baš ono što mislim i to i uradim bez izuzetka? Danas je to „neverovatno"... - pisala je Ana, uporedivši onda sebe s knezom Miškinim iz „Idiota".

U nekom momentu je uklonila tu fotografiju i zamenila je „Ljubavnom pesmom" Mirjane Bobić Mojsilović. Drugu je na profilu sačuvala.

Ana Nikolić, Instagram screenshot / ananikolicofficial
 

- Svi grešimo... Ali ja nemam konkurenciju! Ja se zaljubim u fana! Fana koji fantastično laže... Zloupotrebljava moju prostodušnost... I iskrenost, kao stil života. Naravoučenije: „Nemam... Evo, opet idem u prvi razred". Emotivna budala... Koja veruje u ljude, ljubav, čast... Imam naravoučenije u stvari: „Devojke, ne budite ja" - nastavila je Nikolićeva kraj jedne dorađene fotografije, na kojoj izgleda kao da nosi majicu s natpisom:

- Oprostite mi moju ružnu prošlost.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike