Istina o zdravstvenom stanju Ane Nikolić! Ovo je razlog zašto je pevačica završila u bolnici

13.06.2023

17:15

0

Pred koncert u Areni ništa ne prepušta slučaju

Istina o zdravstvenom stanju Ane Nikolić! Ovo je razlog zašto je pevačica završila u bolnici
Ana Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

U jeku priča da je Ana Nikolić hitno morala da potraži lekarsku pomoć, Saša Mirković ispred „Hype-a" oglasio se za 24sedam pa objasnio šta je u stvari posredi.

Prema napisima pojedinih medija, naime, Ana je završila u bolnici zbog problema s kožom „s kojim se već neko vreme bori"; primljena je na muško odeljenje i krijući svoje lice zahtevala je da sve ostane u strogoj tajnosti, a sve to je prilično uznemirilo njene brojne fanove.

Međutim, prema Mirkovićevim rečima, to je i daleko od istine.

Ana Nikolić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Pevačica je išla tek - na redovnu proveru krvne slike i tada je i viđena u izvesnoj zdravstvenoj ustanovi. Oseća se dobro i, kako dalje saznajemo, sve je baš onako kako i treba da bude, kada je njeno zdravlje u pitanju.

- Ana i te kako vodi računa o svom zdravlju, jer je očekuje veliki koncert u Areni, pa sada redovno odlazi na kontrole krvne slike. Na određenoj je ishrani, pa zbog toga mora da prati sve parametre - kazao nam je Saša Mirković.

Saša Mirković, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Podsetimo, koncert Nikolićeve u Štark areni zakazan je za početak oktobra. Organizacija ovog događaja poverena je „Hype" produkciji, kući dobro poznatoj po svojim vrhunskim koncertima i nezaboravnim muzičkim iskustvima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike