Stigao trejler za Rastin film! Pogledajte najemotivniju scenu sa ćerkom Tarom! (FOTO/VIDEO)

24.08.2023

13:44

1

U filmu je sve zabeleženo iz ćelije "3211"

Stigao trejler za Rastin film! Pogledajte najemotivniju scenu sa ćerkom Tarom! (FOTO/VIDEO)
Stefan Đurić Rasta u filmu "3211" - Copyright Printscreen/YouTube

U najtežim životnim trenucima u kojima se našao, Stefan Đurić Rasta je shvatio neprocenjivu vrednost slobode, ali i našao inspiraciju i kreativnost da piše pesme, koje je rediteljski dvojac, Danilo Bećković i Andrijana Stojković pretočio u film.

Po scenariju Dimitrija Vojnova, u produkciji je Balkaton d.o.o. i u distribuciji Taramounta, film „3211“ premijerno će biti prikazan 19. septembra.

Povezao se sa projektom

Sjajnih sedam novih pesama kao i igrani deo filma provozaće publiku kroz pravi rolerkoster emocija i otkriti nam detalje koje nismo mogli ni da naslutimo, najavili su iz organizacije.

O procesu stvaranja filma, Rasta je rekao:

- "3211" nije samo film za mene. To je izazov koji sam prihvatio sa strašću i posvećenošću, želeći da vam prenesem više od obične priče. Podrška fanova i njihova vera u ovu priču su mi dali snagu da se duboko povežem sa ovim projektom - rekao je reper.

Pitao za Taru

Najemotivnija scena za sad je ona u kojoj Đurić pita za ćerku Taru. Od advokata dobija odgovor da stalno pita za njega i da joj je rečeno da je u Nemačkoj na nastupima.

ATAImages/ Antonio Ahel
Tara Đurić

Za sada nema ni reči o njegovoj bivšoj supruzi Ani Nikolić, koja ga je posećivala u zatvoru. Rasta je sada pokazao i kakav je glumac, pa film prikazuje kako mu sude, smeštaju ga u ćeliju, kako razovara posle hapšenja sa inspektorom...

Trejler za film možete pogledati na linku ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike