Karleuša odgovorila da li je u kontaktu sa Kanjeom: Potpisala i ugovor?!

22.08.2023

22:04

0

Još uvek se šuška o njihovom duetu, a evo šta pevačica kaže na to

Karleuša odgovorila da li je u kontaktu sa Kanjeom: Potpisala i ugovor?!
Jelena Karleuša - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Početkom godine u medijima se pojavila informacija kako pevačica Jelena Karleuša snima duet sa svetski poznatim reperom Kanjeom Vestom, te da je on i samo jedna od brojnih zvezda koje vladaju sranim tržištem, a s kojima je ona „planirala kolaboracije za novi album". Otad i u razmaku od jedne sedmice ovog avgusta svetlost dana ugledali su i „Alfa" i „Omega", ali njihove pesme ni na jednom nije bilo. 

U jeku priča o tome kako će JK uskoro objaviti svoj novi CD, pa ploču - kako je objasnila na konferenciji povodom izbacivanja novih pojekata, ali i šuškanja da tu nije kraj, već da i treći samo što nije izašao, Karleuša je odgovorila na pitanje da li je i u kakvom odnosu s reperom, te šta je s njihovim duetom. 

- Moram da kažem da sam potpisala jedan ugovor o tajnosti, „NDA" (non-disclosure agreement) i ne mogu da odgovorim na to pitanje. I na tu temu. Ali, možda je i to na neki način odgovor, eto - ostala je misteriozna Jelena u razgovoru s „Hype-om", ali je svakako i zaintrigirala. 

Podsetimo, kako se ranije pisalo, Jelena je trebalo zbog ovog navodnog dueta da otputuje u Ameriku, pa tamo da snima i spot s Vestom

Ukoliko, s druge strane, dođe do kršenja potpisanog ugovora, šteta bi iznosila nekoliko miliona dinara. 

Jelena Karleuša, 24sedam/Goran Sivački
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike