Od prve postavke „Zvezda Granda" samo smo još nas dvojica oženjeni! Pevač bez pardona: Ne radujem se što je tako!

26.08.2023

08:45

0

Morao je da se oglasi pošto je čuo da su prozvani „sezonom razvedenih"

Od prve postavke „Zvezda Granda" samo smo još nas dvojica oženjeni! Pevač bez pardona: Ne radujem se što je tako!
Nemanja Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nemanji Nikoliću iz prvih „Zvezda Granda" nije bilo baš pravo kada je saznao da je s tadašnjim kolegama završio „pod imenom - sezona razvedenih pevača". Najpre, naglasio je kako su on i Stevan Anđelković jedini još uvek oženjeni, pa onda dodao - kako mu to ne pričinjava neku radost.

„Sad je to moderno..."

Stevan Anđelković, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Ja sam najduže u braku, 14 godina. Ne znam, ne radujem se što je tako kako jeste. Sad je moderno da se udaš i da se što pre razvedeš. Ja znam da se nikad neću razvesti od moje žene, niti ona od mene. Bilo je tu dosta svega, ali ima dosta kompormisa. Žena je stub našeg braka i što se tiče vaspitavanja naše dece, jednostavno, ona je znala za koga se udaje, ja za koga se ženim. Mi imamo dobar brak, desi se period kad nije okej, ali u suštini jesmo. Imam dobar i srećan brak i zdravu i živu dečicu, što je najvažnije - ispričao je Nemanja, piše „Grand onlajn", pa otkrio da li ga sada naslednici, pošto su već malo i porasli, vide kao poznatog pevača, te da li im smeta njegova popularnost.

- Do pre godinu dana nisu shvatali moj poziv i popularnost, ali sada shvataju. Luka sad želi da se bavi muzikom, pretalentovan je, ali želi da se bavi drugom vrstom, za mene kaže da pevam seljačku (smeh). On sad sluša Vojaža, Devita... Podržavam to, ali bih voleo da čuje i drugu vrstu. Ume da peva, ne znam na koga je, jer nema gram treme. Da ga sad popnemo na sto pred hiljadu ljudi i da mu damo mikrofon, on bi odmah počeo da peva, dok sam ja stidljiv i dan-danas. On nije i drago mi je – rekao je Nikolić, a onda nastavio o tome šta mu mališani najčešće zameraju, kada je reč o njegovom poslu.

- Skoro sam otvorio TikTok, čisto da sam tu, koristim to kao jedan vid reklame. Čuvam dosta životinja i nedavno sam postavio snimak gavrana kog čuvamo i koji će za godinu, dve naučiti da priča. I taj snimak gavrana ima 500.000 pregleda, a moje pevanje 115.000 najviše. I onda mi oni komentarišu, kritikuju me kad stavim neke filtere, govore da sam smešan, da to ne treba tako. Meni je to interesantno, ja se šalim na taj način, zanimljivo mi je i da pratim komentare.

Na pitanje kako će sina Luku posavetovati, ukoliko baš reši da krene njegovim stopama, odgovorio je:

„Ne bih da se on bavi pevanjem!"

Nemanja Nikolić, ATAImages/ A.A.
 

- Ne bih voleo da se bavi pevanjem. On je sad u tom periodu da voli da peva i da pokazuje taj talenat, ali ko zna šta će on da radi. Voli da bude jutjuber, pilot, vojnik, ne znam, ja sam za to da se on ne bavi muzikom. Muzika je divna stvar, ali ima tu mnogo napora, nije sve svila i kadifa, ima tu mnogo trnja, ako odlučiš da se ozbiljno baviš muzikom - iskren je bio on u razgovoru s pomenutim medijima.

Osvrnuvši se onda na uspeh koji je najpre postigao pojavivši se u „Zvezdama Granda", izjavio je:

- Ja sam zadovoljan svojim životom, možda sam mogao više i bolje, ali nisam imao neku drugu priču. Živim lepo, normalno. Na prvom mestu je moja porodica, svi su živi, zdravi i na broju, to mi je najvažnije. Deca se bave sportom, idu u školu, pametni su, malo nemirni, ali sve je „u roku službe".

Zatim, pevač je zaključio rečima:

- Da li sam ja mogao da imam tri, pet zgrada, ne znam, ko zna... Ja sam to što jesam i zadovoljan sam. I kad bih se opet rodio, verovatno bi bilo isto. I kad bi se opet ženio, opet bih izabrao istu ženu, sve bi bilo isto.

- Ne žalim ni za čim, imam koliko mi treba - tvrdi Nemanja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike