„Ovo je bio izazov!" JK paprenim korakom došla na promociju albuma, pa poručila: Od mene se ništa manje nije ni očekivalo! (VIDEO)

22.08.2023

19:10

0

Posle 11 godina, u razmaku od sedam dana izdala je dva ogromna projekta i veoma je ponosna na njih

„Ovo je bio izazov!" JK paprenim korakom došla na promociju albuma, pa poručila: Od mene se ništa manje nije ni očekivalo! (VIDEO)
Copyright 24sedam/Danica Božović

Kada se pevačica Jelena Karleuša pojavila na promociji svojih albuma „Alfa" i „Omega" u papreno skupim „Windowsen" čizmama, koje su „haute couture" i striktno se izrađuju po porudžbini - sve su oči bile uprte u nju. Uzimajući u obzir da ima i par u beloj boji, samo to zadovoljstvo koštalo ju je oko osam hiljada evra prema podacima koji mogu onlajn da se pronađu. Pozdravivši okupljene, među kojima je bila i ekipa 24sedam, istakla je kako je za nju sve ovo bio ogroman izazov - jer nema toga ko je u razmaku od sedam dana uradio ono što je ona uspela. 

- Posle 11 godina 11. album, a posle sedam dana i 12. album. Mislim da nikada niko nije objavio dva albuma za sedam dana. Velika diskografska pauza, ali mislim da se ništa manje od mene nije i očekivalo - počela je svoju priču na konferenciji Karleuša, koja i potpisuje većinu svojih pesama na oba projekta. 

Jelena Karleuša s menadžerom Zoranom Birtaševićem, 24sedam/Goran Sivački
 

- Ja sam autor i koautor mnogih mojih tekstova. Kada sam pisala pesmu „Mašala", ja sam jasno videla koleginicu Milicu Pavlović (za duet). Ova pesma je namenjena svim ženama, vrlo inspirativna pesma koja govori ženama da moraju da budu ispunjene i zadovoljne same sobom.

„Alfa", s rizikom

Jelena Karleuša, 24sedam/Goran Sivački
 

Prvi album „Alfa" je ekscentričan, mnogi ga u početku i nisu razumeli. Ali da bi se pomerile granice u šoubiznisu, mora malo i da se rizikuje. Veliki je izazov pomerati granice, gde se radi sve po jednom šablonu, samo ja imam hrabrosti da svetski zvuk uradim kroz čitav jedan album. Znala sam da će doći do ovakvog zemljotresa... Donela sam jednu staru Jelenu sa drugim albumom „Omega". Ja sam malo razmazila publiku, jer ko ponudi dva albuma za samo sedam dana - nastavila je pevačica koja, naglašava, ima još kečeva u rukavu. 

- ...Mi treba da pokažemo da na ovom tlu Balkana možemo da diktiramo trendove i kad je reč o muzici, produkciji, da svet može da se ugleda na nas. Ovo je toliko viralno, da smo bili u trendingu i pre albuma - kazala je, između ostalog, Karli, kako se sada i u pesmama predstavlja.

„Special event"

Jelna Karleuša i voditeljka programa Sanja Kužet, 24sedam/Goran Sivački
 

Ivent koji je obećala fanovima, a na kom će se preslušavati njene nove numere, vrlo uskoro će biti održan. 

- Osmog septembra mogu da najavim ekskluzivni invent gde ću premijerno da izvedem uživo sve moje nove pesme. Lokaciju ćemo naknadno objaviti - izjavila je pred sedmom silom. 

Kako je još tekao razgovor sa Jelenom, pogledajte u snimku koji sledi:

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike