Karleuša uspela da se klonira! Hit detalji s promocije albuma „Alfa" i „Omega": Tek da čujete ko vodi program! (FOTO/VIDEO)

22.08.2023

18:35

0

Pevačica ništa nije prepustila slučaju

Karleuša uspela da se klonira! Hit detalji s promocije albuma „Alfa" i „Omega": Tek da čujete ko vodi program! (FOTO/VIDEO)
Copyright 24sedam/Goran Sivački

Jelena Kraleuša nedavno je objavila svoj 11. studijski album, „Alfa", pa sedam dana kasnije i „Omegu" - koji je u potpunosti drugačiji od svog prethodnika. Ovim povodom, sada je organizovala i gala druženje sa medijima, među kojima je i ekipa 24sedam. Kako primećujemo, sve puca od glamura. 

Pevačica baš ništa nije prepustila slučaju. 

Ono što prvo „upada" u oči su Jelene Kaleuše koje dočekuju goste, a koje možete videti i u galeriji što sledi. Lutke odevene kao ona u spotovima pravi su hit ovog dešavanja. 

- ...Euforija, svaki put sam zgodnija, nema jače ribe dok ne uspem da se kloniram - peva Jelena u već dobro poznatoj numeri „Karly b*tch" i, očito, nimalo se ne šali. 

Raskošni stolovi okićeni kuglama, crnim čašama... Samo su naznaka - da još mnogo iznenađenja očekuje okupljene, a program će voditi Sanja Kužet.

Posle „Zvezda Granda", Jelena je sa njom ostala u veoma dobrim odnosima. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike