Jeleni i Kija Kockar došla da slavi „Alfu" i „Omegu"! Nekad su bile na ratnoj nozi, sve je zvonilo, pa se pomirile u četiri oka! (FOTO)

22.08.2023

21:10

0

Karleuši je bila i u kući, a i rado je poslušala neke njene savete

Jeleni i Kija Kockar došla da slavi „Alfu" i „Omegu"! Nekad su bile na ratnoj nozi, sve je zvonilo, pa se pomirile u četiri oka! (FOTO)
Copyright 24sedam/Danica Božović

Kristina Kija Kockar privukla je ogromnu pažnju pojavivši se na promociji albuma Jelene Karleuše, „Alfa" i „Omega".

U letnjem izdanju i sa čašom u ruci, Kockareva je „s vrata" počela da nazdravlja u čast JK, što samo pokazuje da su vremenom i te ko izgladile svoje odnose. 

Ranije, pevačice su baš bile „na ratnoj nozi" i nije se znalo koja će pre kojoj da odgovori i to prilično oštro. Od nastupa, „Zadruge", nema čega nije bilo na meniju. 

Međutim, pošto se i čitava „rijaliti priča ohladila", uspele su i da pronađu zajednički jezik, ali u četiri oka. 

- Nas dve smo rešile davno te glupe nesuglasice, čule smo se tokom ovih godina, samo nisam oglašavala na sva zvona... Jelena me je srdačno primila u svoju kuću, pričale smo o svemu, navukla me je na neki neverovatan sir, a svakako sa njom je i poučno i zabavno. Njena potvrda je bitna jer Jelena Karleuša ne nosi bilo šta i to samo potvrđuje kvalitet brenda. Dosta ljudi mi se javilo za taj model, ali prvo ga nosi Jelena - objanila je bila „Telegrafu" Kockareva, u periodu kada je počinjala sopstveni brend, pa joj i poklonila bikini sa tračicama i cirkonima. 

Dan-danas, očito, neguju dobar odnos. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike