Jelena Karleuša je u saradnji sa Milanom Stankovićem napravila „Ludilo": Polemika na mrežama ne prestaje, a evo i zašto! (FOTO/VIDEO)

20.08.2023

13:55

0

Numera s novog albuma „Omega" već je i ozbiljan favorit

Jelena Karleuša je u saradnji sa Milanom Stankovićem napravila „Ludilo": Polemika na mrežama ne prestaje, a evo i zašto! (FOTO/VIDEO)
Jelena Karleuša - Copyright Youtube screenshot / KarleusaOfficial, Omega

Sedam dana posle „Alfe", pevačica Jelena Karleuša objavila je i album „Omega" pa publici „dala" još devet novih pesama među kojima je i duet sa Devitom, te DJ Hamidom („Nepogrešivo"). Sa druge strane, a posebno zbog muzike, numera „Ludilo" pokrenula je pravu lavinu komentara onlajn.

Kako je potpisuje Milan Stanković, brojni su fanovi odmah „povezali kako su konačno dočekali saradnju pevača sa Jelenom". JK je, podsetimo, nekadašnju zvezdu „Granda" često hvalila, pričala je u pojedinim intervjuima kako „za njega nema zime" posmatrajući šta i kako on radi... Stanković, pak, nema koga svojevremeno nije ostavio bez reči kada je izjavio da je on trebalo još „Insomniju" (2012. godine) da uradi sa njom.

Milan Stanković, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Sale mi je izričito zabranjivao da snimim duet sa Karleušom - zgranuo je bio Milan govoreći za sarajevsku TV1, pa je dodao kako je Popović zbog tadašnjih loših odnosa s pevačicom svesno stavio interese „Granda" ispred njihovih, pa je onda bilo došlo i do prvih nesuglasica između njih dvojice.

- Karleuša je tada bila u fazonu da to radimo, da snimi duet baš sa mnom, ali nisam smeo. Nema veze. Zato imam duet sa Bubom i Džalom, koji ima 50 miliona pregleda na Jutjubu. Jeste da nemam JK, ali dobro - zaključio je onda Stanković, dok se u „Insomniji" pojavio Mirza Hamzić koji je saradnjom bio veoma zadovoljan.

„Milan Stanković? Svaka čast", „bravo", „da li je to Milan zvezda Granda?", nižu se komentari - jer niko nije sto odsto siguran da li je zaista u pitanju pevač ili pre producent istog imena, poznatiji pod pseudonimom SevdahBABY.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SevdahBABY (@sevdahbaby)

Uprkos nestrpljenju pojedinaca, Karleuša se još na ovu temu nije i javno oglašavala. Dok se ovo ne raščivija, fanovi svakako maksimlano uživaju u pesmi za koju je tekst napisala Ljiljana Jorgovanović:

„Nije ovo moja noć, to je samo noćna mora. Nema nama izgovora. Sutra biću ja još gora. Nije ovo moja noć, nije svet za ostavljene, u svemiru izgubljene, to se neko igra mene..."

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike