Karleuša u stvari snimila tri albuma - „Alfa" i „Omega" uskoro dobijaju društvo? Pevač otkriva: Pesma nam je gotova i ja se radujem! (VIDEO)

17.08.2023

16:50

0

Euforija oko pevačicinog novog projekta ne jenjava

Karleuša u stvari snimila tri albuma - „Alfa" i „Omega" uskoro dobijaju društvo? Pevač otkriva: Pesma nam je gotova i ja se radujem! (VIDEO)
Jelena Karleuša - Copyright Youtube screenshot / KarleusaOfficial, „KARLYB*TCH"

Jelena Karleuša je pre nekoliko dana posle 11 godina pauze od prethodnog objavila svoj novi, 11. studijski album. Zahvaljujući se publici na dobrom odazivu, danas je otkrila kako za vikend stiže i „Omega" - njen 12. album na kom je uporedo vredno radila, a koji će od „Alfe" biti „estetski i žanrovski potpuno drugačiji".

U jeku priča o „Alfi" i „Omegi", međutim, na društvenim mrežama pojavila se i informacija da je pevačica u stvari novi projekat napravila u tri dela. „Odao ju je" pevač Emir Aličković iz „Lapsus benda" gostujući na crnogorskom kanalu „TV E". Upitan šta je s njihovom pesmom sa JK o kojoj se šuškalo, naglasio je da je sve gotovo i da se veoma raduje zbog saradnje, pa i da „Alfa" i „Omega" uskoro navodno dobijaju i društvo.

Emir Aličković, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Jelena Karleuša je izbacila svoj novi album i negde ste i vi najavljivali saradnju sa njom. Da kažem, polemisalo se da može doći do dueta... Nismo ga našli na novom albumu, šta se dešava po tom pitanju? - upitala je Emira voditeljka, da bi on onda kao iz topa odgovorio:

- Iskreno, ne znam. Prvo, Karleuša nije izbacila kompletan album, to je jedan od tri dela albuma, tako da... Pesma je gotova, snimljena odavno, pre tri godine je sve gotovo, tako stvarno ne znam. Ranije sam je cimao, pitao šta je i kako je, ali... Ona je rekla da joj se ne uklapa u prvi deo albuma, za ostale ne znam, tako da, videćemo. Ja se radujem toj pesmi, mislim da će kad-tad da ugleda svetlost dana... Jedva čekam - izjavio je on za pomenute medije.

Ovime, podigao je ogromnu prašinu u javnosti - kako je pevačica maksimalno misterizona po pitanju svog projekta, te iz razloga što niko ni „drugi deo Alfe" nije očekivao, a kamoli treći.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike