Selena Gomez okrivila Džastina Bibera, zbog njega je bila premršava: On voli isključivo manekenke!

13.12.2022

19:54

0

Pevačica je više puta govorila o toksičnoj vezi sa slavnim pevačem

Selena Gomez okrivila Džastina Bibera, zbog njega je bila premršava: On voli isključivo manekenke!
Selena Gomez - Copyright Profimedia

Selena Gomez i Džastin Biber bili su jedan od najslikanijih holivudskih parova, a nakon raskida, pevačica je otkrila nekoliko detalja iz njihove veze, zbog kojih je, kako je rekla, imala niz problema sa mentalnim zdravljem.

Sada je, nakon brojnih spekulacija njenih fanova, Gomezova izazvala lavinu komentara otkrivši razlog zbog kog je bila mršava dok je bila u vezi sa kanadskim pevačem.

Profimedia
Džastin Biber

Naime, na TikToku se proširio video koji prikazuje Selenu Gomez  u razdoblju kada je bila u ljubavnoj vezi sa slavnim muzičarem, a na kom izgleda mnogo mršavije nego danas. Uz pomenuti snimak prikazan je i tekst u kome piše "razlog zašto je Selena uvek bila mršava dok je izlazila sa Džastinom", dok se ispod u komentarima, s emotikonom tužnog lica javila i sama Selena.

Printscreen/TikTok
Komentar Selene Gomez

Video se završava skrinšotom razgovora pevačice i njene obožavateljke, koja je poručila Seleni da je Džastin "zabrljao s njom", na šta joj je Gomezova odgovorila:

- On preferira modele, ja sam previše normalna za njega - zaključila je Selena.

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP
Selena Gomez

U komentarima su se javili brojni obožavaoci kako bi podržali pevačicu i glumicu.

- Ona nikada nije bila debela, samo je nabacila nekoliko kilograma - napisala je jedna od njih.

- Tako sam srećna što je Selena sada slobodna i što može da radi što god želi sa svojim životom - dodao je drugi obožavalac.

Podsetimo, Selena je nedavno objavila svoj dokumentarac u kome je izjavila kako joj je prekid s poznatim pevačem bila najbolja stvar koja joj se dogodila u životu. Bili su u vezi od 2011. godine, a više puta su se mirili i raskidali do 2018. Posle Gomezove, Biber se zaljubio u Hejli Boldvin, koju je odmah te 2018. godine i verio, a fanovi i dan-danas vode ratove na društvenom mrežama što Selena i Džastin nisu zajedno. 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike