Trudna Hejli Biber? Isplivao snimak: Plašila se da ostane u drugom stanju, ali želja za majčinstvom izgleda je bila jača! (VIDEO)

03.08.2023

07:45

0

Njen suprug nikad nije krio koliko bi voleo da osnuje „svoje malo pleme", ali finalna odluka uvek je bila na manekenki

Trudna Hejli Biber? Isplivao snimak: Plašila se da ostane u drugom stanju, ali želja za majčinstvom izgleda je bila jača! (VIDEO)
Hejli i Džastin Biber - Copyright Profimedia

Dok Hejli i Džastin Biber mudro ćute o detaljima svoje privatnosti, društvenim mrežama kola snimak zbog kog ogroman broj njihovih fanova i stranih medija tvrdi da je manekenka u drugom stanju, te da par čeka svoje prvo dete. Hejli je nedavno bila otvorila dušu na tu temu, pa priznala koliko se i zašto boji da zatrudni, ali da to svakako priželjkuje.

Sudeći po videu u kom se čuje rečenica:

- Misilm, znam da si trudna, ali... - nakon koje Džastin shvata da ih paparaci snimaju, pa se okreće leđima ka njima i skriva svoju suprugu od objektiva, želja za majčinstvom bila je jača.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blind Items (@blinditems)

 

Nešto zatim, na istom snimku, mlada lepotica vidi se sa značajno većim stomačićem, zbog čega je „samo pitanje dana kada će morati da preseku i kažu istinu", napominje tamošnja štampa.

Podsetimo, Hejli je izrazila zabrinutost po pitanju osnivanja porodice jer joj je „i onako dosta ratova koje vodi s pojedincima".

- Bukvalno plačem bez prestanka kada se to (trudnoća) i spomene, a želim decu, baš. Ljudi svašta pričaju o mom suprugu i meni, ne mogu ni da zamislim kako bih se postavila kada bi i moju bebu tako „uzeli u usta" - objašnjavala je u maju za „The Sunday Times".

Džastin je, sa druge strane, prilično brzo posle njihove svadbe ispričao na sva zvona koliko bi voleo da osnuje „svoje malo pleme", ali je i dodao kako je to „sve na Hejli, jer će ona biti majka, prolaziti kroz trudnoći i njeno će se telo menjati".

Hejli i Džastin Biber, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike