Ovo je srušilo internet: Selena Gomez i Hejli Biber u zagrljaju! Džastinova bivša i sadašnja demantovale sve glasine (FOTO)

17.10.2022

17:21

0

Obrt kojem se bukvalno niko nije nadao

Ovo je srušilo internet: Selena Gomez i Hejli Biber u zagrljaju! Džastinova bivša i sadašnja demantovale sve glasine (FOTO)
Hejli Biber - Copyright Profimedia

Otkako su Selena Gomez i Džastin Biber raskinuli, fanovi tuguju. Nije im bilo pravo ni kada se on oženio, pa su napadali njegovu suprugu Hejli Biber. Pravili su dramu gde joj mesta nije bilo, što se sada i pokazalo.

Zajednička fotografija na kojoj su Hejli i Selena zagrljene osvanula je na nalogu na Instagramu fotografa Tajlera Hemptona, a za kratko vreme se proširila društvenim mrežama i medijima.

Njih dve su se našle na jednom događaju u Los Anđelesu, kada je nastala fotografija o kojoj ne prestaju da bruje svi, a u opisu iste fotograf je napisao "Obrt".

Mnogi su ovaj trenutak na društvenim mrežama nazvali "šoubiz vešću godine".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ty (@tyrellhampton)

Podsetimo, Hejli je nedavno objasnila neke stvari kada je ovaj trojac u pitanju

Manekenka je, naime, objasnila vremenski tok događaja, ko je kada bio i sa kim. Hejli, u to vreme još uvek Boldvin, verila se sa pevačem u julu 2018. godine. Veridba se dogodila nakon što je pevač ponovo kratko bio u vezi sa Selenom.

- Mislim da je najbolja stvar koja je mogla da se dogodi za njega bila da nastavi dalje, da se veri i oženi i nastavi sa svojim životom na taj način. Znam šta se događalo kada smo se ponovo zbližili i znam šta je moralo da se dogodi da se vratimo zajedno kao par, na pravi način - rekla je ona, pa nastavila:

- Nikad se ne bih upustila u vezu, verila ili udala za nekog ako barem malo mislim da je tom nekom još uvek stalo do druge osobe. Pouzdano nam da smo uspeli da se pomirimo i nastavimo dalje jer je za Džastina odnos sa Selenom bio gotova priča. 

AP Photo/Chris Pizzello/Profimedia
Selena Gomez, Džastin i Hejli Biber

Za Džastina se udala veoma brzo posle veridbe, a kako ističe, za sada su se odmakli od bilo kakve drame sa glumicom.

- Ne želim ništa uzburkivati niti spominjati. Obožavatelji bi voleli da je završio sa nekom drugom i to je uredu. Možete to želeti koliko god hoćete, ali jednostavno to nije tako. Ako smo mi krenuli dalje, zašto ne možeš i ti? - zapitala se Hejli.

Podsetimo, Hejli i Džastina su počeli da povezuju 2015. godine, kada je on raskinuo sa Selenom. Bila je to u početku kratka veza, sa dosta prekida i pomirenja, a razišli su se 2016. godine. Džastin se tada upustio u vezu sa Sofijom Riči, no već 2017. godine viđen je kako vozi bicikl sa Selenom. U martu naredne godine su ponovo raskinuli, a onda se on pomirio sa Hejli.

Selena se takođe oglasila pošto je Hejli dala intervju, gde je zamolila fanove da ne vređaju nikoga, te da ako nju podržavaju, moraju da znaju šta to znači i da predstavljaju nju, a njen stav nije da nekoga mrzi niti proziva. Ovom fotografijom je sada to i dokazano. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike