„Jedno sam shvatila... Zlo nikad ne može da pobedi dobrotu!" Potresna objava Nataše Bekvalac (FOTO)

20.08.2023

13:01

2

Pevačica se oglasila iz jednog azila za pse, pa i te kako uznemirila javnost

„Jedno sam shvatila... Zlo nikad ne može da pobedi dobrotu!" Potresna objava Nataše Bekvalac (FOTO)
Nataša Bekvalac - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nataša Bekvalac je, osim kao pevačica, svakako poznata i kao veliki humanitarac, te ljubitelj životinja, posebno pasa koje i sama ima i sa kojima njena deca dan-danas rastu. Sa starijom ćerkom Hanom, pošto je bila u poseti jednom azilu, toliko je bila dirnuta da je morala da se oglasi.

Pevačica, kako je najpre istakla, u goste nije otišla praznih ruku, a kući se potom - nikako nije vratila „prazne duše" posebno posle svega što je tamo čula i videla.

Hana Ikodinović, Instagram screenshot / bekvalceva
 

- Ne, nismo svi isti. Nisu svi isti. Na ljude mislim... A psi... Svi psi su isti. Vole bezuslovno, liznu te i poljube, iz ruke ti jedu iako ih je ta ista ruka povredila, zlostavljala, zapustila ili napustila - počela je Bekvalčeva, koja je izvesno vreme bila izdvojila i za druženje s ljubimcima koji nemaju vlasnike, pa o njima brine azil u koji je ona zašla i kom je neizmerno zahvalna na tome.

Nataša Bekvalac, Instagram screenshot / bekvalceva
 

„Svašta sam čula!"  

- ...Proveli smo zajedno čitav dan. Moja ćerka, njegova (vlasnika azila) sestra, on i ja... I preko sto pasa od kojih svaki ima svoju priču. Tužnu. Jako tužnu. U pitanju su psi koji su teško zlostavljani, traumirani, zapušteni i ne želim da vam ispričam nijednu jer sam ih juče čula sve. Jedino što sam shvatila je da zlo nikada ne može pobediti dobrotu i ljubav, jer ako nije dobro, nije kraj.

- Hvala ti što si takav, drugačiji od svih nas, bolji i plemenitiji... Od juče moj si drugar pa... Družimo se, svi vi i ostala pseća bando - zaključila je u svom stilu Nataša, obećavši još poseta, ali i na neki način navodeći ostale koji su u mogućnosti da pomognu, koliko mogu.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike