Pavlovićeva pokazala humanost: Laž je da poznati ne stižu da se posvete onima kojima je to najpotrebnije! (FOTO)

10.08.2021

17:37 >> 17:39

0

Milica je doletela iz Crne Gore, pa posetila dva svratišta za decu u Beogradu

Pavlovićeva pokazala humanost: Laž je da poznati ne stižu da se posvete onima kojima je to najpotrebnije! (FOTO)
Copyright Milica Pavlović ATAImages/Antonio Ahel

Milica Pavlović, koja i inače rado učestvuje u humanitarnim akcijama, ovoga puta je doletela iz Crne Gore na svega tri sata – kako bi posetila dva svratišta za decu u Beogradu i donirala prečišćivače vode.

Pročitajte još:

– Okupili smo se svi da pošaljemo lep apel. U momentu kad vam sve ide dobro treba se setiti onih koji nemaju. Ne postoji opravdanje ili razlog da neko kaže da ne stiže da pomogne nekome. Sigurna sam da će se mališani obradovati, jer je ovo velika donacija – ispričala je pevačica „Kurirovoj” televiziji, pa zatim naglasila da je laž da poznate ličnosti ne stižu da se posvete onima kojima je to potrebno.

– Prvo sam ih pitala čime žele da se bave kad porastu. Dečaci većinom žele da se bave fudbalom, idol im je Kristijano Ronaldo. Lepo smo popričali, videla sam da lepo brinu o njima. Ono što sam saznala je da u Beogradu postoje samo dva svratišta i u Novom Sadu jedan. Treba da postoji više ovakvih ustanova. Pod utiskom sam da postoje samo tri ovakve ustanove u Srbiji. Moram priznati da dosta mojih kolega pomaže, laž je da javne ličnosti ne stižu da se posvete osobama kojima je pomoć potrebna – zaključila je Milica.

Milica Pavlović ATAImages/Antonio Ahel

Milica Pavlović ATAImages/Antonio Ahel

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike