„Koliki je ona borac!" Zbog Karleušinog gesta svi iz udruženja zaplakali: Pevačica donirala 353.000 dinara za brigu o životinjama (FOTO)

02.06.2023

16:55

0

Velika zahvalnica stigla je na Jelenino ime

„Koliki je ona borac!" Zbog Karleušinog gesta svi iz udruženja zaplakali: Pevačica donirala 353.000 dinara za brigu o životinjama (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Jelena Karleuša ostavila je bez teksta jedno udruženje za zaštitu životinja, pošto je donirala tačno 353.000 dinara „na njihovu adresu". Kada je na sebe preuzela brigu o Alfi, psu koji je nedavno nađen bez prednjih šapa, repa... Očito, osetila je da može i više da učini.

Ovime nema koga nije oduševila, iako je poznato da je veliki borac za životinje. Udruženje je čak rasplakala, pa su joj se oni i onlajn zahvalili na ogromnom doprinosu u humanitarne svrhe.

Jelena Karleuša, 24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Svi znate da je Jelena Karleuša najveći borac za prava životinja. Tome svedoče mnogobrojna dela kojima iznova pokazuje koliko ima empatije i ljubavi za ugrožene i napuštene životinje. Sigurno ste videli i priču o Alfi koji je sada Jelenina briga. Danas, dok je Alfa na operacionom stolu, pod anestezijom.... Dok se Jelena lavovski bori za njegov život kako bi dokazala da je ruka dobra jača od ruke zla koja ga je povredila, baš danas je Jelena našem udruženju poslala veliku donaciju za brigu o životinjama - počeli su, pa dodali:

- Donacija koju smo ovog puta dobili ostavila nas je bez teksta, plakali smo i gledali u ugovor o donaciji na kome je navedena cifra koju Jelena donira. Reč je o iznosu od 353.000 dinara. Beskrajno se zahvaljujemo na velikom doprinosu u humanitarne svrhe i doprinosu koji Jelena daje za napuštene i ugrožene životinje.

Ovo im, napominju, nije bio i prvi susret sa JK.

- Da podsetimo, Jelena je i prošle godine iz našeg udruženja udomila psa koji je bio napušten, izgledao je nezapamćeno zanemareno... Jelena je i tada donirala veliku sumu novca kojom smo kupili ogromnu količinu hrane za napuštene životinje o kojima brinemo. Udomljeni Tedi od momenta udomljavanja živi život iz snova, a Jelena ne prestaje da nas ostavlja bez teksta svojim dobrim delima i ogromnom empatijom prema životinjama. Hvala Jelena, u ime životinja čiji si zaštitinik i ruka spasa - zaključili su ovime emotivnu poruku na Instagramu.

 

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike