Prvi nastup Vesne Zmijanac posle operacije! Snimak postao viralan: Velikim hitom izmamila ovacije! (VIDEO)

12.08.2023

18:33

0

Čim se u potpunosti oporavila, stala je pred svoju publiku s najvećim osmehom

Prvi nastup Vesne Zmijanac posle operacije! Snimak postao viralan: Velikim hitom izmamila ovacije! (VIDEO)
Vesna Zmijanac - Copyright Printscreen TikTok / milinkoviics

Vesna Zmijanac je u martu ove godine bila operisana u Kliničkom centru Srbije. Tada, pevačici su bila ugrađena tri bajpasa, nakon čega se dugo odmarala, ne bi li se oporavila od svega na pravi način.

Posle oko pet meseci - uspela je da sa najvećim osmehom stane pred svoju publiku pa sve okupljene, između ostalog, počasti čuvenim hitom „Nevera moja".

Ovime, izmamila je ovacije i nije bilo čoveka koji nije pevao na sav glas, zajedno sa njom - kao što se može primetiti u videu koji već uveliko kruži TikTokom.

Dobila je „zeleno svetlo"

 

 

Zmijančevoj su, prenose mediji, navodno lekari dali „zeleno svetlo" pre nego što se vratila poslu. Prema rečima izvora, naime, svakako bi trebalo da se pričuva i da obaveze planira tako da je ne opterete.

- Vesna se brzo zaista oporavila, što se po njoj i vidi. Imala je sreće da je bila u dobrim rukama, u Kliničkom centru su veliki stručnjaci. Doktori joj jesu tek sada odobrili da se vrati nastupima, ali to ne bi trebalo da bude učestalo, kao što je bilo pre operacije, koja je veoma teška. Ona je svesna toga i vodi računa o svom zdravlju - kazao je on.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike