Nikolija otkrila kako teče oporavak Vesne Zmijanac posle teške operacije srca: Evo kada se vraća na scenu!

24.05.2023

14:11

0

Prošlo je dva meseca od intervencije, a pevačica se uspešno oporavlja na Bukulji

Nikolija otkrila kako teče oporavak Vesne Zmijanac posle teške operacije srca: Evo kada se vraća na scenu!
Vesna Zmijanac i Nikolija Jovanović - Copyright ATAImages/ A.A.

Vesna Zmijanac pre oko dva meseca podvrgla se hitnoj operaciji srca u Kliničkom centru Srbije, a nakon izlaska iz bolnice, o njenom zdravstvenom stanju se malo zna.

Pevačica se oporavlja na porodičnom imanju na Bukulji, u prirodi i čistom vazduhu, a njena ćerka Nikolija Jovanović je sada otkrila kako teče oporavak i kada će se Zmijančeva vratiti na scenu.

Nikolija se sinoć sa suprugom Reljom Popovićem pojavila na promociji Devitovog albuma, na kom se našla i njihova nova kolaboracija. Ovom prilikom je otkrila kako se Vesna oseća posle teške operacije srca i ugradnje tri bajpasa.

- Vesna je sada odlično. Odlično je, za deset dana otprilike će se dogoditi to da ćete moći i vi da je pitate kako je sada - rekla je Nikolija sa osmehom na licu i nagovestila majčin povratak na scenu.

Vesna je inače odmah nakon operacije želela da ode na Bukulju, međutim ni doktori, ni najbliži joj nisu to dozvolili. Tek nakon izvesnog vremena, kada je stanje postalo stabilno, prebačena je u kuću u kojoj najradije provodi vreme.

- Moraće da ide na redovne kontrole i da pije prepisanu tereapiju. Nikolija se toliko uzrujala, pa je već angažovala i dodatno medicinsko osoblje koje je sa vremena na vreme nadgleda. Mnogo se uplašila, za razliku od Vesne koja sve prima sa osmehom. Vesna je veliki borac. Dosta stvari je u životu prošla, pa je za nju ovo kako sama zna da kaže “mačji kašalj”- ispričala je pevačicina prijateljica, prenosi Informer.

ATAImages/ M.M.
Vesna Zmijanac

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike