Nada Obrić rešila misteriju: Otkrila odakle joj tunika koju je Vesna Zmijanac nosila pre četiri decenije: Ovom preokretu se niste nadali

08.06.2023

16:22

0

Njen odevni predmet privukao je veliku pažnju na socijalnim platformama

Nada Obrić rešila misteriju: Otkrila odakle joj tunika koju je Vesna Zmijanac nosila pre četiri decenije: Ovom preokretu se niste nadali
Nada Obrić i Vesna Zmijanac - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Velika polemika se povela u javnosti kada je Nada Obrić, gostujući nedavno u jednoj emisiji, ponela veoma interesantnu tuniku. 

Tu ništa ne bi bilo čudno, tunika kao tunika, da na društvenim mrežama nisu shvatili da je istu takvu nosila Vesna Zmijanac još 1985. godine. 

- Ok, otkud Nadi Obrić u 2023. ista tunika koju je Vesna Zmijanac nosila 1985. godine? - zapitao se jedan tviteraš, nakon čega su se nizali komentari ostalih: 

- „Kupila i ona '85., al Vesna prva obukla i Nada čekala da se zaboravi da je Vesna ikad nosila takvu tuniku, da ne ispadne da je kopira i evo, mislila je da je konačno došlo to vreme, al ti je za*eba”, „E, ovo je iz fundusa, bukvalno”, „Čuva žena stvari iz prošlog veka”, „Ovo ce biti u novinama 100%, neko će ih pitati ako ima Boga”, „Ima vremeplov Nada”, „Pozajmila joj drugarica”, „Zaj*bali ste se, eno JK objavila na storiju sliku ove tunike iz 1979. Sve je prva nosila” - glasili su neki od komentara tviteraša.

I očekivano, akterka ove priče Nada Obrić se oglasila i otkrila otkud joj tunika - poklonila joj je Vesna.

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Nema veze, bre, otkud znam šta je bilo pre 100 godina! Vesna mi je poklonila tu haljinu davno. Ja to čuvam kao njen poklon za specijalne prilike. Hvala ti Bože da nema prečih stvari da se piše nego o mojoj haljini - rekla je Obrićeva za Kurir.

Sada su, svakako, stvari mnogo jasnije, ali sigurno niko nije očekivao ovakav rasplet događaja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike