Skromna unuka kraljice Elizabete celo leto radila za polovni automobil: Evo šta je kupila ledi Luiz Vindzor (19) (VIDEO)

09.08.2023

12:28

0

Sama je želela da uštedi

Skromna unuka kraljice Elizabete celo leto radila za polovni automobil: Evo šta je kupila ledi Luiz Vindzor (19) (VIDEO)
Lejdi Luiz Vindzor - Copyright Profimedia

Unuku pokojne britanske kraljice Elizabete Druge, ledi Luiz Vindzor (19), paparaci su uhvatili dok se vozila svojim novim, polovnim automobilom "foklsvagenom".

Kako prenosi izvor za The Sun, Luiz je "polo" prvi automobil, za koji je sama zaradila tokom letnjeg posla, gde je zarađivala oko sedam funti na sat.

Ona je imala obavezu da radi na blagajni, da pozdravlja kupce i obrezuje biljke, a jedan posmatrač je rekao da je bila „ljubazna i pažljiva“ i da „izgleda da uživa u poslu“.

Profimedia
Ledi Luiz Vindzor

- Ideja o korišćenju letnjeg posla potekla je od same Luiz, koja je štedela za svoj prvi automobil. Sumu koju je uštedela od prvog posla dopunili su roditelji, a ona je kupila polovni plavi "polo" i položila vozački ispit - ispričao je izvor za pomenuti medij.

Cena ovog polovnog automobila u Srbiji kreće se od 5.000 do 7.000 evra.

Inače, ledi Luiz je upisala fakultet "Sent Endruz", na koji su išli i princ Vilijam i Kejt Midlton. O Luizinoj skromnosti govori i činjenica da je, kada je napunila 18 godina, odbila da koristi titulu „njeno visočanstvo“.

Profimedia
Kraljica Elizabeta II

 

Podsetimo, Luiz je osma u redu za presto na kome je danas posle kraljice Elizabete II kralj Čarls, a po svemu sudeći, ćerka kraljevog brata, princa Edvarda, ipak bira mnogo skromniji život.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike