Kim Kardašijan uvek ima dokaze! Ova fotografija nastala je 2014, u noći kad je njena majka upoznala svog 25 godina mlađeg dečka (FOTO)

02.08.2023

20:50

0

Kris Džener i Kori Gembl dan-danas uživaju u ljubavi, što starletu svakako čini veoma srećnom

Kim Kardašijan uvek ima dokaze! Ova fotografija nastala je 2014, u noći kad je njena majka upoznala svog 25 godina mlađeg dečka (FOTO)
Kim Kardašijan - Copyright Profimedia

Kim Kardašijan često je sebe nazivala „detektivkom, ženom koja uvek voli sve da vidi, zna, ali i da iskopa koju informaciju, nebitno odakle i kako, pa da je ima u svojim rukama". Sada, čestitajući rođendan čuvenom dizajneru Rikardu Tišiju, pokazala je i da je pamćenje veoma dobro služi „u celom tom poslu".

Naime, starija fotografija sa slavljenikom koju je iskoristila za Instagram, ne bi li mu i tako čestitala divan dan, nastala je iste noći kada su se Kris Džener i njen 25 godina mlađi dečko, Kori Gembl, upoznali, na jednoj žurki.

Kako je ranije isticano, Gembl je tada prvi prišao čuvenoj „mamadžerki" i predstavio se.

Ona je bila usred rastanka s tadašnjim suprugom Brusom, sada Kejtlin Džener. Ubrzo, s Korijem je krenula da odlazi na romantične večere, pa i u Meksiko, na odmor. Izvesno vreme čak je i od članova porodice krila da je pronašla novu ljubav.

- Moja majka je upoznala Korija ove noći! Srećna sam zbog toga. A i zbog naše preplanule kože i tone šminke (smeh). Godina 2014 - potpisala je Kim fotografiju, za koju je pored Tišija ispozirala još sa sestrom Kendal, te Kris Džener, a kojom je privukla ogromnu pažnju javnosti.

Kim Kardašijan sa sestrom, majkom i Rikardom Tišijem, Instagram screenshot / kimkardashian
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike