Ana Sević i Daniel Nedeljković i te kako imaju povoda za slavlje! Na letovanju od 50.000 evra obeležili važan datum (FOTO)

02.08.2023

16:50

0

Pevačica svoju radost nije skrivala

Ana Sević i Daniel Nedeljković i te kako imaju povoda za slavlje! Na letovanju od 50.000 evra obeležili važan datum (FOTO)
Ana Sević i Daniel Nedeljković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Ana Sević i njen izabranik, preduzetnik Daniel Nedeljković, iskoristili su priliku pa su na letovanju u Crnoj Gori proslavili šest godina njihove velike ljubavi. Na odmor u luksuznom kompleksu u Herceg Novom, koji je postao i jedna od omiljenih destinacija Novaka Đokovića, te brojnih drugih zvezda, piše „Telegraf", par je dao 50.000 evra, a Ana i Daniel tu će navodno odsesti oko mesec dana i maksimalno uživati u svim lepotama koje to mesto pruža.

- Dan de, 1. avgudt, pre šest godina - porpisala je svoj Instagram „stori" Sevićeva, uz romantičan prizor zalaska sunca kraj mora.

Inače, prema daljim napisima pomenutih medija, noćenje u hotelu u kom se porodica Sević-Nedeljković trenutno baškari, iznosi minimum 1.560 evra, dok je maksimalna cena koja se može videti ona koja se odnosi na noćenje 29. jula, a iznosi neverovatnih 9.610 evra.

Ako se, pak, uzme najniža i pomnoži se sa 30 noćenja, koliko oni ostaju, dolazi se do iznosa od 46.800 evra i to bez dodatnih troškova. Pod uslovom da su oni za tih mesec dana minimalni, Anu i Daniela ovo letovanje ne može „izaći" manje od 50.000 evra.

Ukoliko praktikuju odlaske u obližnje restorane ili pića na plaži, „paket" može, veruje se, da im stanji džepove i za 70.000 evra.

Ana Sević, Instagram screenshot / anasevicofficial
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike