Ana Sević o razvodu od Darka Lazića: Svima je bilo očigledno, osim meni! Otkrila više nego što se očekivalo

24.09.2022

16:38

2

Ona je jednom rečenicom nagovestila da javnost i ne zna kroz šta su prolazili

Ana Sević o razvodu od Darka Lazića: Svima je bilo očigledno, osim meni! Otkrila više nego što se očekivalo
Ana Sević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ana Sević i Darko Lazić već godinama nisu zajedno. Ona je izgradila porodicu sa sadašnjim partnerom sa kojim ima dvoje dece, dok je za bivšeg muža vezuje samo njihova naslednica Lorena. 

Ana je priznala da je ništa što se pisalo o njenom bivšem suprugu nije iznenadilo, ali je iznenadila i time što je, između redova, rekla da su neke stvari skandaloznije od onih koje su izašle u medijima.

ATAImages/ A.A.
Ana Sević i Daniel Nedeljković

- Ne znam da li je to bila promena ili ja nisam videla nešto što su ljudi oko mene videli. Svima je bilo očigledno osim meni. Čovek vremenom sazreva. Potrebno je životno iskustvo da znaš šta želiš, a šta ne - rekla je Ana, pa dodala:

- Nema iznenađenja za mene kad je reč o medijskim natpisima. Ja najbolje znam šta je istina i šta se dešava. I to što izađe je manje skandalozno od onog što nije izašlo - rekla je Ana.

Iako nije želela da generalizuje, priznala je da je svojoj ćerki i majka i otac.

Antonio Ahel/ATAImages
Darko Lazić i Ana Sević

- Da ne generalizujemo, ali u većini slučajeva su žene te koje su i otac i majka kada su u pitanju razvedeni roditelji - poručila je Sevićeva.

Podsetimo, Ana je nedavno otkrila da su Darko i ona preko suda rešili sve što je trebalo oko alimentacija za njihovu ćerku koje joj je dugovao. Takođe, apropo njegovih ispada u javnosti u alkoholisanom stanju, te vožnji automobila kada je pod dejstvom alkohola, rekla je da je "zabrinjavajuće što Darko u takvom stanju seda za volan i vozi".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike