Vojaž žestoko osudio bahato ponašanje publike i gađanje izvođača na sceni: Mi smo deca ovog grada - možemo bolje

29.06.2023

10:50

0

Razočaran zbog "klinačkog ponašanja" publike

Vojaž žestoko osudio bahato ponašanje publike i gađanje izvođača na sceni: Mi smo deca ovog grada - možemo bolje
Mihajlo Veruović Vojaž - Copyright M.P./ATAImages

Mladi treper Mihajlo Veruović Vojaž nastupio je proteklog vikenda na "Belgrade Music Week" festivalu, a kao i brojni izvođači koji su nastupili, i Vojaž je doživeo neprijatno na velikoj sceni.

Pored Senide, Anđele Ignjatović Breskvice i Eme Radujko, Vojaž i Nući su takođe gađani raznim predmetima tokom nastupa. Vojaž je pogođen plastičnom flašom u glavu, usled čega je ostao pribran na sceni.

Sada se oglasio i istakao da oštro osuđuje ove napade na izvođače, a najavio je i solistički koncert u septembru.

Printscreen/TikTok/jakee558
Vojaž i Nući

- Hvala Vam za sve. Morao sam da pustim da prođe par dana kako bi mi se slegli utisci o nastupu na festivalu o kojem priča ceo region. Srce mi je puno, po ko zna koji put dali smo svoj maksimum kako bismo impresionirali publiku Beograda. Oduševljen sam fenomenalnom ekipom koja nam je organizovala ovako velik event, hvala vam - počeo je treper lepim temama, a potom se osvrnuo na sramno ponašanje pojedinaca iz publike.

- Pored toga osuđujem napade na moje kolege i klinačko ponašanje, poput bacanja stvari na binu, možemo bolje od toga... Mi smo deca ovog grada, pokazali smo silu milion puta do sada, zato obećavamo najveći spektakl moderne muzike na prvom solističkom koncertu u septembru. Pozivam vas sve da prisustvujete tu i uživate uz šou koji vam spremamo. Voli vas Vojaž - napisao je treper na Instagramu.

M.P./ATAImages
Mihajlo Veruović Vojaž

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike