„Vi niste svesni šta taj mali radi!" Taki spreman i da potraži pomoć nadležnih, ako Bilal nastavi da uznemirava porodicu Marinković

29.07.2023

17:55

0

Autor: M. G.

I rođenu bi majku prodao, tvrdi on, samo da dođe do njegove Maje

„Vi niste svesni šta taj mali radi!" Taki spreman i da potraži pomoć nadležnih, ako Bilal nastavi da uznemirava porodicu Marinković
Radomir Marinković Taki - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Bilal Brajlović i dalje uznemirava porodicu bivše devojke Maje - dok ona odmara u Crnoj Gori, on Marinkovićima pravi takav pakao od života, da je njen otac Taki na ivici i da čitav slučaj prijavi policiji. 

Preko tajnih poruka, fanova, raznih Instagram stranica... Brajlović opseda sve, tvrdi poznati rijaliti tata, prenose domaći mediji pisanje „Republike". Iako veruje da njegova naslednica ovoga puta neće da poklekne, Radomir se svakako trudi da joj i u tome pomogne. 

„To je strašno!"

Maja Marinković, ATAImages/Antonio Ahel
 

- To je obična ljiga od čoveka, smeće, pa vi niste svesni šta taj mali radi. On je u stanju da proda i rođenu majku, da bi došao do Maje. To su poruke, pozivi, sa Instagrama, poruke, fanovi, mole Maju da se pomire, mene da ih spojim, to je strašno. Pa nije moja ćerka igračka za takve jeftine budale kao taj mali dripac. Ja mira nemam, meni telefon non-stop zvoni, nego što se više ni ne javljam, neću da mu dam na značaju - počeo je Taki za pomenute medije, a onda je nastavio:

- Ukoliko se ovo nastavi, ja ću slučaj prijaviti policiji. 

- Ja mu stvarno ne želim zlo, samo neka se okane mene i moje porodice, naročito moje ćerke, jer Maja neće preko svega što je uradio i kako ju je maltretirao, na šta ju je terao, prisiljavao - jasan je bio on. 

Bilal Brajlović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video:  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike