Taki opleo po Bilalu kao nikada do sada: On je moju Maju ucenjivao, varao za pare, jednom ju je ostavio u stanu i pobegao!

27.07.2023

21:35

1

Autor: M. G.

Na odmor s Marinkovićevom poveo je celu svoju porodicu, a fanovi su samo paru bili uplatili letovanje

Taki opleo po Bilalu kao nikada do sada: On je moju Maju ucenjivao, varao za pare, jednom ju je ostavio u stanu i pobegao!
Copyright ATAImages/M. P.

Radomir Marinković Taki razvezao je jezik pa otkrio šta je sve Bilal Brajlović priređivao njenoj mezimici. On je za jedne domaće medije i pobrojio koliko ju je nekadašnji zadrugar ucenjivao, te da je imao nameru da je „uništi".

„Maja i na svoju štetu uvek priča istinu!"

Maja Marinković, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Mislio sam da je Bilal okej momak, dok se nije ispostavilo nešto drugo. On je varao Maju za određeni novac. Postoje dve priče, ali Maja uvek priča istinu. I na svoju štetu izgovori nešto što ne treba. Nekoliko puta ju je ucenjivao da ne ide na „Pink", da ne dolazi u njihove emisije, iako je Maja sve vreme pod ugovorom i kazne su ogromne - počeo je poznati otac, pa dodao:

- Maja je „Pinkovo" dete i on je nju hteo da uništi. Mi nikada od njih ne bismo otišli, to je naša kuća. Nikada ne bismo rekli nešto ružno protiv njih. Tada je on krenuo da ucenjuje Maju: „Ako ne napustiš emisiju na Pinku, ja ću te ostaviti... Ako ovo, ako ono". Nema potrebe da on bilo koga da ucenjuje, on ugrožava njen posao. Koliko ga je zavolela svedoči i to što je otišla u Sarajevo.

Prema daljim Takijevim rečima, Maji tamo nisu baš „cvetale ruže".

„Bodem se makazama, dođi po mene..."

Maja Marinković s ocem Takijem i bivšim dečkom Bilalom, ATAImages/M.P.
 

- Fanovi su Bilalu i Maji uplatili letovanju u Mostaru, a problem je nastao kada je on hteo da povede celu porodicu. Umesto da se odmore Maja i on, Bilal je ipak celu porodicu poveo. Sa druge strane, mislim da nije bilo fizičkih obračuna. Do sada sam ga voleo, ali poslednji put pričam o njemu. Mislim da je lagao da ga je Maja tukla, sam je sebi napravio modrice i ogrebotine. Sklon je prevarama. Govorio je čak Maji: „Bodem se makazama, dođi po mene". Jedan dan je Maja htela da dođe na „Pink", on nije hteo da je doveze. Ostavio (ju) je u stanu i pobegao - objašnjava za medije Marinković.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike