Maja Marinković se osvetila Bilalu i njegovoj porodici: Objavila ono što nikako nije smela, usledio i njegov odgovor (FOTO)

24.07.2023

11:06

0

Bukti rat bivših ljubavnika

Maja Marinković se osvetila Bilalu i njegovoj porodici: Objavila ono što nikako nije smela, usledio i njegov odgovor (FOTO)
Bilal Brajlović i Maja Marinković - Copyright Instagram printscreen/majamarijanaofficial/ATAImages

Rat nakon raskida između kontroverzne starlete Maje Marinković i Bilala Brajlovića ne jenjava, a međusobne provokacije i prepucavanje putem Instagrama, postale su svakodnevica. 

Poznato je da su Majini raskidi burni, a neretko završe i fizičkim obračunom. Ovog puta otišla je korak dalje, i jednim potezom Bilala potpuno izbacila iz takta, nakon što je on pokušao da joj zada nizak udarac.

Naime, Brajlović je pre nekoliko dana javno objavio Majin broj mobilnog telefona, usled čega su je porukama i pozivima uznemiravali nepoznati ljudi. Sada mu je servirala osvetu, objavivši broj njegove majke, Sanele Brajlović, o kojoj je i ranije javno govorila sve najgore.

Instagram printscreen/majamarijanaofficial/ATAImages
Maja Marinković objavila broj Bilalove majke

- Dragi moji, s obzirom da je moj broj telefona javno objavljen bez mog odobrenja, htela bih da bas obavestim da, ukoliko vam toliko trebam, možete me kontaktirati na ovaj broj telefona. Ljubi vas vaša Maja - napisala je starleta, a zatim i objavila broj Sanele Brajlović, Bilalove majke.

Mnogi smatraju da je ovakvo ponašanje nedopustivo, te da nije u redu da na ovaj način upliće članove porodice svog bivšeg.

Nakon ovog skandala, oglasio se i Bilal.

- Sad se moram oglasiti, pre pola sata Maja je objavila broj moje majke, devojka očigledno ne može normalno raskinuti. Odmah priča laži, koje ja odmah demantujem. To je katastrofa šta radi, ja njoj nikad nisam rekao te stvari, plače i govori da će sve demantovati samo ako ja odem kod nje. Sad sam naučen i odlučio sam da neću pasti toliko koliko je ona pala, objaviti njene gole slike i reći sve što znam. Neću se baviti tim stvarima - zaključio je Bilal.

ATAImages/M. P.
Bilal Brajlović i Maja Marinković

Podsećanja radi, kako se navodilo, Brajlović je raskinuo sa Majom zbog njenog ponovnog zbližavanja sa bivšim dečkom, Markom Janjuševićem Janjušom, i to nakon emisije "Narod pita" u kojoj su zajedno gostovali, a posle koje su, kako Bilal navodi, imali intimne odnose.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike