Karleuša više ne izgleda isto: Napravila drastičnu promenu na licu pred izlazak albuma (FOTO)

30.07.2023

13:08

1

Ovim je izazvala lavinu komentara

Karleuša više ne izgleda isto: Napravila drastičnu promenu na licu pred izlazak albuma (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright Printscreen Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša poslednjih dana glavna je tema javnosti, jer je njen dugonajavljivani projekat "Alfa" ušao u svoju završnu fazu i publika će već kroz nekoliko dana imati priliku da čuje i vidi sve na čemu je JK radila punih jedanaest godina.

S dolaskom novog albuma, Jelena je drastično korigovala liniju, te mnogi smatraju da nikad nije bila zgodnija. Osim što je liniju dovela do savršenstva, Karleuša se odlučila za još jednu promenu, ovog puta na svom licu.

JK je sa milionima pratilaca podelila fotografije i snimke sa sinoćenjeg nastupa u Cazinu, a mnogi su primetili da više ne izgleda isto. Ona je svoje obrve ofarbala u plavo, čime je izazvala lavinu komentara, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Na sebi je imala crno-providnu kombinaciju koja je jasno isticala sve njene atribute. Tokom nastupa, sevalo joj je međunožje, što je odlično iskoristila za performans, kao jedina domaća javna ličnost koja može da iznese ovako smele komade i na sceni se ponaša u skladu sa istim.

Podsetimo, pevačica je pre samo dva dana tokom svog nastupa u Budvi izazvala opšti haos u klubu kada je zvanično najavila izlazak "Alfe" za dve nedelje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike