Karleuša privatnim letom otputovala u Crnu Goru: Pokazala izvajano telo, pa jednom rečenicom izazvala haos (VIDEO)

29.07.2023

10:14

5

Mnogi smatraju da nikad nije bila zgodnija

Karleuša privatnim letom otputovala u Crnu Goru: Pokazala izvajano telo, pa jednom rečenicom izazvala haos (VIDEO)
Jelena Karleuša - Copyright Printscreen Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša danima je glavna tema javnosti jer se bliži datum njenog velikog povratka na muzičku scenu, albumom "Alfa" na kom je predano radila punih jedanaest godina. 

Ona je juče privatnim letom otputovala za Crnu Goru, zbog zakazanog nastupa u jednom klubu u Budvi, gde je nastupila u izazovnom trikou i atmosferu dovela do usijanja.

Ono što je svima zapalo za oko, jeste Jelenin besprekorni izgled, a mnogi smatraju da nikad nije bila zgodnija. Ona je u minijaturnoj flouroscentnoj haljini i visokim potpeticama ispozirala ispred aviona, a potom pokazala i enterijer istog.

Iako publika broji stino do njenog albuma čija premijera je zakazana za 13. avgust, na rođendan njenog prijatelja i producenta, Zorana Birtaševića, koji ju je pratio i na ovom putovanju, Jelena je, po svemu sudeći, nestrpljivija od svih. 

Kako saznajemo, od izvora bliskog pevačici, ona je pomalo besna što još uvek natupa sa starim pesmama, budući da u rukavu ima niz numera kojima će pomeriti granice domaćeg šoubiznisa. 

@jkmegadiva 13.8.23 🔥🔥🔥 SMAK SVETA #jelenakarleusa ♬ original sound - karly<3

Ipak, euforija među njenim fanovima i dalje vlada kada JK zapeva svoje prepoznatljive hitove, a prave ovacije usledile su tek kada je sinoć pred krcatim klubom zvanično najavila izlazak "Alfe" za dve nedelje.

Spekuliše se da je JK proteklih dana u Luci Beograd u strogoj tajnosti snimila najskuplji spot u istoriji domaćeg šoubiznisa, za koji je iskeširala ćak 250.000 evra. Kako će sve to izgledati, ostaje da vidimo tog 13. avgusta.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike