Skandal u Las Vegasu: Kardi Bi mikrofonom pogodila devojku iz publike koja ju je ispolivala pivom (VIDEO)

30.07.2023

09:43

0

Obezbeđenje hitno skočilo - nastao opšti haos

Skandal u Las Vegasu: Kardi Bi mikrofonom pogodila devojku iz publike koja ju je ispolivala pivom (VIDEO)
Kardi Bi - Copyright Profimedia

Protekle noći se brzinom svetlosti proširio skandalozan snimak sa nastupa reperke Kardi Bi koja je usred koncerta u Las Vegasu gađala devojku iz publike mikrofonom, pošto ju je ona iz prvog reda isprskala pivom.

Kardi je ovaj potez fana izbacio iz takta, te je u afektu izrevoltirano odreagovala, usled čega je nastao opšti haos. Snimci reperke iz raznih uglova, koja divljački baca mikrofon na devojku, preplavili su društvene platforme za tili čas, a tviteraši ne prestaju da komentarišu još jedan u nizu skandaloznih poteza pevačice.

Ovo nije prvi put da Kardi mikrofon koristi u svrhe fizičkog obračuna. Naime, samo noć ranije, iznervirala se u jednom klubu kad je di-džej prekinuo jednu od njenih pesama, a zatim i njega gađala mikrofonom.

Na snimku iz Las Vegasa vidi se kako Kardi, dok peva svoj čuveni hit iz 2018. godine, "Bodak Yellow", reaguje prvo sa nevericom kada je po njoj ispolivano pivo, a potom izrevoltirano baca mikrofon na devojku iz sve snage.

Kardi je ostala besna na bini, dok je plejbek i dalje išao u pozadini. Momci iz obezbeđenja su hitno odreagovali, te se oko bine odigrala prava drama, što detaljnije možete videti u videu koji sledi.

@much They forgot #CardiB is from the Bronx😭 [via @Jess 🖤 ] #mic #drink ♬ original sound - MuchMusic

Pevačicini fanovi su navodno čekali skoro dva sata, i to na temperaturi od 45 stepeni, kako bi uživali u Kardinom koncertu, te je razmljivo da je vladala nervoza. Mnogi korisnici društvenih mreža su pozdravili ovaj reperkin potez.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike