Senidah pred svima ponizila mladića koji ju je gađao iz publike: Pitala ga samo jedno, pa potezom izazvala haos (VIDEO)

26.06.2023

17:41

0

Izrevoltirana pevačica nije ostala imuna na bezobrazluk

Senidah pred svima ponizila mladića koji ju je gađao iz publike: Pitala ga samo jedno, pa potezom izazvala haos (VIDEO)
Senidah - Copyright ATA Images/M.P.

Regionalna pevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, u rekordnom roku osvojila je srca publike širom Balkana i postala rado viđen gost na brojnim festivalima.

Tako je proteklog vikenda nastupila na "Belgrade Music Week" festivalu druge večeri, prilikom čega je doživela neprijatnost na velikoj sceni, kada ju je jedan momak iz publike gađao.

Iako je atmosferu dovela do usijanja svojih hitovima, neukusan potez mladića iz publike uspeo je da je isprovocira. Senidah mu nije ostala dužna, a ono što je uradila pozdravili prisutni, ali i ljudi sa društvenih mreža.

Naime, u jednom trenutku tokom njenog nastupa, flašica iz publike poletela je ka bini. Mladić je sve vreme dobacivao pevačici, vikao i vređao je. Koliko je bio glasan, ona je sve to čula dok je pevala.

Senida na nevaspitano ponašanje nije ostala imuna, te se javno obratila momku govoreći na mikrofon.

- Imaš mišiće? Nemaš, znam da nemaš. Imaš ovo - rekla mu je Senida i pokazala srednji prst, što detaljnije možete pogledati u videu koji sledi.

@lillbuxx ne kreteni koji su gadjali senidu flašama i dobili kurac hahaha volim ovu ženu #senidah #belgrademusicweek ♬ original sound - r u b y

Publika je gromoglasnim aplauzom i ovacijama pozravila pevačicin potez, te je Hajdarpašićeva nastavila sa svojim nastupo. Ova neprijatna situacija nije uspela da je poremeti, te je ostatku fanova priredila veče za pamćenje.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike